Партнер рубрики Події

На конкурс "Білі і пухнасті": Пушинка

На конкурс "Білі і пухнасті": Пушинка
Надія Гураль:

- Маю вдома білого пухнастика Пушинку. Це дівчинка і вона має свою історію...


Минулого року я співала в одному з ресторанів нашого міста. Було дуже багато людей, корпоратив – шум, гам, ще й музика гримить... Та ось закінчилася пісня і всі почули, що десь, напевно у коридорі, жалібно нявкає котенятко... Дехто (і я в тому числі) побігли подивитися, що там.


І справді, біля вхідних дверей ресторану стояло і трусилося від холоду малесеньке біле пухнасте кошеня. Побачило людей, втішилося, почало до кожного підбігати, муркати і ластитися, так ніби просило: "Візьміть мене додому!”. Але охочих, на жаль, не знайшлося, а дехто взагалі хотів викинути його надвір, щоб не заважало. Я занесла його на кухню, дівчата налили йому молочка, воно випило, повеселішало, почало гратися.

Відео дня
>
Потрібно було кудись прилаштувати цього котика, але з персоналу ресторану ніхто не захотів взяти його, а там залишати не можна було – дуже суворий директор. У мене вже була доросла кицька, ще й з агресивним характером щодо інших котів, але мені не залишилось вибору - я забрала його до себе додому. Назвала малечу по-зимовому – Пушинка, бо цей біленький пухнастий комочок радості легко поміщався в мене на долоньці.


Спочатку моя старша кицька дуже ревнувала, шипіла на малого. Але дуже скоро звикла і, що найцікавіше, прийняла його, як своє дитинча, хоч раніше кошенят ніколи не мала. Вони й досі разом сплять в обнімку, вилизують одна одну, разом граються, приносять мені купу радості, піднімають настрій, лікують і продовжують дивувати своїми інтелектуальними здібностями та майже людськими рисами характеру. А також - поглядом, який говорить, що з цих маленьких голівок дивляться на мене справжні душі, що прагнуть ласки і добра...
Принагідно хочу побажати, щоб у Новому році на усіх вас чекали тільки хороші, приємні і пухнасті сюрпризи!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 На Тернопільщині 3-4 травня надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up