Партнер рубрики Події

На Пушкіна горів автомобіль. Правоохоронці шукають очевидців

На Пушкіна горів автомобіль. Правоохоронці шукають очевидців
Пожежа автомобіля виникла у Тернополі уночі 1 травня. Повідомлення про загорання надійшло до рятувальників о 3.05.

 Пожежні одразу виїхали на місце події, повідомляють у прес-центрі управління ДСНС в Тернопільській області. 

На час прибуття рятувальників полум’я вже охопило задню частину автомобіля Nissan Primastar. Пожежа швидко поширювалась. Вогнеборцям вдалось локалізувати та  повністю ліквідувати пожежу, при цьому врятувати автомобіль та запобігти перекиданню полум’я на транспортний засіб, що знаходився поруч. Причину виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюють.

Як повідомляють читачі 20minut.ua, автомобілем, який горів, возили допомогу в АТО. У людей є припущення, що це підпал. 

Інформацію за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна. Про це повідомляють у секторі зв'язків із громадськістю обласної міліції. 
 
Експерти слідчо-оперативної групи обстежили місце події та вилучили речові докази. Обставини пожежі з’ясовують. За однієї із версій, причиною займання автомобіля міг стати підпал.
 
Міліціонери просять відгукнутися можливих очевидців даної події. Телефонуйте за номерами у Тернополі (0352) 27-11-70, 27-12-58, 102.

Відео дня



 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up