Партнер рубрики Події

На Тернопільщині селяни спіймали “чупакабру” (ВІДЕО)

На Тернопільщині селяни спіймали “чупакабру” (ВІДЕО)

Жителі села Шманьківчики на Тернопільщині стверджують, що саме чупакабра кілька тижнів тримала їх усіх в напрузі, допоки тварину не впіймали.

Спецоперація тривала дві години, шкідника ловили усією вулицею, йдеться у сюжеті ТСН.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Діонісій

    да все то намахаловка, рагулі захотіли , що їх село показали по телеку і по інтернет і придумав якийсь дядько таку херню. у мене в селі від той чупакабри всі аж трясуться, один з нею даже зустрівся, вийшло, що то пес був сусідський, а той готовий як дупель.
  • Анонім

    Щось все це змахує на звичайне нає....во людей .

    1. Чому той аматор знімає далеко і під кутом ,коли можна було підійти ближче і зняти ближче і всім було б ясно ,що то за звір .

    2. Нах..... було вбивати ,якщо тварина була в клітці ,коли так само можна було віддати на експертизу і дослідження .

    3.Якщо вони закидали одну сторону труби ,то з другої сторони ця тварина просто б втекла ,якщо була б здоровою ,а так можливо це вже були остані години життя цієї тварини.

    Одним словом театр .
  • Анонім

    Нормальна людина поважає селян , а люди-чупакабри не знають де береться хліб , вони думають що хліб вирощують на асфальті і всі продукти теж падають ім з Марса!!!

    Анонім reply Анонім

    Ти віриш що хліб печуть селяни і продають супермаркетам? Я тебе розчарую, у нас діють агрохолдинги, які і вирощують сільгосппродукцію. Не селяни, а великі компанії! В селян просто орендують паї! Все. часи коли нас годувало село закінчились. Тепер в селі нема ніякої роботи! Люди повтікали закордон, лишились одні старики і алкаші!
  • Анонім

    Селюки тільки вміють відрізнити свиню від  корови ,а  хворого голодного лиса від  лисиці  це вже для них проблема, бо то є  вища наука зоологія

    Анонім reply Анонім

    Наші села то як інша країна, паралельний світ. Така разюча різниця між селом і містом спостерігається тільки в країнах третього світу!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:09 Пошкоджені упаковки та гнилі фрукти: яку їжу зі знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 09:57 Ефективна співпраця на допомогу людям 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up