Партнер рубрики Події

Найбільше забруднюють каналізацію на "Східному та "Сонячному"

Найбільше забруднюють каналізацію на "Східному та "Сонячному"
Тернополяни використовують каналізаційні мережі не за призначенням - скидають у каналізацію кидають ганчірки, залишки овочів та інший непотріб, бідкаються комунальники.

Від початку року аварійні бригади КП “Тернопільводоканал” ліквідували 1002 затори на каналізаційних мережах міста.

Найбільше засмічень на каналізаційних мережах трапляється у мікрорайонах “Східних” та “Сонячний”, каже майстер аварійно-диспетчерського відділу КП “Тернопільводоканал” Орест Ванчура.

- Споживачі дуже часто чомусь використовують каналізаційну мережу не за призначенням, – констатує він. – Замість смітника, викидають в унітаз ганчірки, лушпиння картоплі, цибулі, різний непотріб та харчові відходи. Усе це з часом накопичується, утворює на стінках труб жир, спричиняє затор на мережі, а відповідно — проблеми з водовідведенням.

Відео дня

За словами заступника начальника аварійно-диспетчерського відділу КП “Тернопільводоканал” Андрія Онищенка, у 2014 році на каналізаційних мережах було ліквідовано 4199 засмічень. Це на 113 більше, ніж у 2013-му.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Нормальна ситуація. Нові будинки підключаються до старих мереж, було два будинки на вулиці, а тепер збудували новобуд більший ніж ті будинки разом....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини Від читача 09:57 Ефективна співпраця на допомогу людям 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up