Партнер рубрики Події

Нове приміщення міліції обійшлось майже у 5 млн грн.


Нове приміщення міліції обійшлось майже у 5 млн грн.
Розпочалося будівництво Почаївського відділення міліції ще в 1992 році, але через відсутність фінансування в 1997 році роботи були призупинені. Другий етап будівництва розпочався в 2011-му. За 22 роки кошти збирали всі – від міністерства до церков

У Почаєві Кременецького району відкрито нове приміщення міського відділення міліції.

- Привід для сьогоднішнього зібрання урочистий і сумний водночас, - звернувся до присутніх керівник обласного управління внутрішніх справ Василь Облещук. -  Нарешті  ми відкриваємо новозбудоване Почаївське міське відділення міліції. До цієї події ми йшли довгих двадцять два роки. Важко давався кожен крок будівельної справи, адже проблем з фінансуванням завжди вистачало. Проте сьогодні над нами тяготить ще більше горе - в небезпеці наша держава. Страшно усвідомити,  що в незалежній та суверенній країні проливається кров наших братів та синів. Але ми віримо – добро переможе, і завтра ми спокійно та впевнено будуватимемо нашу Україну для майбутніх поколінь.

Відео дня

Кошторис будівництва міськвідділення склав 4 мільйони 900 тисяч гривень. Кошти, як мовиться, збирали усім миром. Основну частину фінансування взяло на себе Міністерство внутрішніх справ, а ще допомагали благодійники, меценати, церква і всі небайдужі люди.

  • Ця будівля розрахована на 20 робочих місць, загальною площею 790 квадратних метрів, - розповіли у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції. - Для тих, хто нестиме службу в міськвідділенні, створені всі умови.

На новосілля почаївські міліціонери отримали ще й автомобіль для потреб чергової частини міськвідділення, подарований Міністерством внутрішніх справ.

А ті з них, хто брав участь у антитерористичній операції на Сході країни - чисельні подяки, грамоти та відзнаки.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лука

    Нарешті і Почаїв буде мати своїх правоохоронців, які будуть працювати  у нормальних умовах! Особливо важливо не допустити "зелених чоловічків" до Лаври. Надіємось на позитив.

    справедливий reply Лука

    там крім фсбешних зелених чоловічків нікого більше немає в цьому розсаднику чортівні- лаврі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up