Партнер рубрики Події

Знайшовся новоспечений тернопільський мільйонер, власник джек-поту "Лото-Забава"

Знайшовся новоспечений тернопільський мільйонер, власник джек-поту "Лото-Забава"
Нещодавно тернополянин виграв у “Лото-Забава” три мільйони гривень. Свої гроші переможець отримає протягом двох років.


Першим мультимільйонером у 2016 році виявився 42-х річний тернополянин Петро. Про свій виграш переможець дізнався у лотерейному магазині за адресою майдан Перемоги, 4б. Саме там і був придбаний виграшний білет за 10 грн. Про те, що в Україні зірвали джек-пот Петро не знав, і почув про це вперше від продавця.

Зі слів переможця, він довгий час не міг повірити у те, що саме йому дісталися 3 мільйони гривень. Лише після офіційного оформлення виграшу у представництві компанії МСЛ, Петро зрозумів, що після чотирьох років гри, йому по-справжньому пощастило.  

  Для всіх рідних його перемога залишається маленькою таємницею, адже гравець прагне зробити для них сюрприз. Однак незважаючи на це, Петро із задоволенням дав згоду розповісти свою історію виграшу всій Україні.

Відео дня

  Повне інтерв’ю із гравцем Ви можете прочитати нижче:

Пане Петро,  як давно Ви граєте?

-  Почав грати десь 4 роки тому. Самі розумієте, при нашому рівні життя хочеться сподіватись, що десь пощастить. Саме тому і почав інколи купувати лотереї «Лото-Забава», «Мегалот», лотереї «Тіп» і «Топ». Хоча б кілька разів на місяць обов’язково граю на «вільні» гроші в кишені.

Чи грають рідні разом із Вами?

-  У моїй сім’ї в лотерею грає тільки батько. Але він купує білети окремо від мене і грає самостійно. Мати, в той самий час, в доцільність лотерейної гри не вірила. Бувало, дорікала нам за те, що гроші витрачаємо невідомо на що. До речі, про те, що я виграв ще ніхто з рідних не знає. Хочу зробити їм такий собі сюрприз.

Багатьох наразі цікавить чому Ви так довго не приходили за виграшем. Як саме Ви дізналися про те, що стали мультимільйонером?

-  Справа в тому, що я навіть і не здогадувався, що зірвали джек-пот. Старі білети я перевіряю лишень тоді, коли приходжу на точку за новими. Розіграші по телевізору майже не дивлюсь, тому про зірваний джек-пот я дізнався вже від продавця в магазині. Вона одразу сповістила мене, що МСЛ шукає власника трьох мільйонів гривень, які виграли у Тернополі. Більш того, сказала, що білет придбали якраз на тій самій точці, де я перевіряв свої білети.

У Вас було якесь передчуття, що саме цього разу пощастить?

-  Ви знаєте, прозвучить банально, але так. Ще напередодні, коли купував лотерейні білети, було якесь дивне передчуття. Гадав, що маю щось виграти, бо раніше, якщо чесно, мені не щастило у грі. Найбільшим виграшем, здається, були 52 чи 54 гривні.  

Згадайте Ваші відчуття, коли Ви дізнались про виграш. Якими вони були?

-  Коли я віддав свого білета продавцеві, щоб перевірити чи є там якийсь виграш, вона спочатку трохи розгубилась, а потім сказала мені: «От ми Вас і знайшли. Вітаємо, Ви виграли 3 мільйони гривень».

Якщо чесно, я спочатку не зрозумів із чим мене тільки що привітали. Однак чоловік, що стояв позад мене у черзі, зрозумів все із першого разу. Почувши, що прямо перед ним стоїть людина, яка на його власних очах виграла джек-пот, в того почали підкошуватись ноги від подиву.

Сам я зміг повірити у перемогу лише тоді, коли приїхав до представництва МСЛ, де в мене ще раз перевірили білет, привітали, та оформили виграш.

Чи будете Ви й надалі грати у «Лото-Забава» після того, як змогли зірвати куш?

-  Обов’язково. Зрозуміло, звичайно, що більшість грає задля грошей, однак, як я вже казав,  грати в лотерею я почав через почуття надії на те, що одного дня мені пощастить. Це відчуття дозволяє жити більш позитивно. Гра в лотерею стала вже гарною звичкою та таким собі приємним хоббі.

До речі про гроші. Чи є у Вас вже якісь плани на виграш?

-  В мене двоє батьків похилого віку. В першу чергу витрачу частину коштів на покращення їх здоров’я. Потім зроблю гарний ремонт в квартирі, а далі буду вже здійснювати свої мрії. Впевнений, що виграшу вистачить, щоб зробити все, про що я так довго мріяв.

До речі, я тут порахував трохи і зрозумів, що мені знадобилося б 118 років для того, щоб заробити 3 мільйони гривень! 

Повідомляє сайт МСЛ.

До речі, тернополяни час від часу виграють великі суми - в жовтні в “Лото-Забава” був виграш 500 тисяч гривень.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Petro Petrenko

    Хочешь узнать куда уезжают призовые авто GC5 на Лото Забава? Жми сюда =>http://loto-zabava.hol.es/avto.php

  • Ігор Савчук

    Можна тільки поздоровити  людину з таким виграшем !!! Але за нашими українськими законами цього чоловіка розкошелять на податок 18% і самі гроші які будуть виплачувати протягом двох років як самі знаєте зжере інфляція ! Добре щоб йому щастило так і надалі ! Удачі !!!
  • Клон

    Молодець
  • ghf

    гроші виграти - добре, однак треба вміти ними розумно розпорядитися, чого переможцю і бажаю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up