Партнер рубрики Події

Об'їзд на час ремонту вулиць у Тернополі

На виконання рішень Тернопільської міської ради, з 1 червня 2010 року розпочинаються ремонтні роботи вулиць Збаразької та Митрополита Шептицького.

Об’їзд ділянки вул. Збаразької, яка ремонтуватиметься, міськими автобусами буде здійснюватись вулицями Лозовецькою та Фабричною в обох напрямках. Про це повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Тролейбусні маршрути №5 та 11 проходитимуть вул. Київською в прямому та зворотному напрямках із розворотом на транспортній розв’язці вулиць Текстильної, Злуки, Збаразькою. Маршрути № 8 та 10 – не функціонуватимуть.


 

Відео дня
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    Браво-браво,починаємо робити реконструкцію дорожнього полотна саме тоді коли над Тернополем висить "циклон"з рясним рівнем опадів. Знову покладем асфальт у калюжку,і до осені з*явиться нова робота на цих вулицях...

    Anonymous reply Anonymous

    http://www.rada.te.ua/news/view/2866 - маршрути об*їзду

    Anonymous reply Anonymous

    ААААААА!!!Там вірус!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Я не могу - это смотреть,
  • Anonymous

    зразу видно стиль роботи, гаратнули сірі блоки на перекриття дороги, може хто серед ночі влетить, зато блоки ніхто не вкраде.
  • Anonymous

    Для адміністрації - зайдіть на сайт міської ради, там в рубриці актуально є вичерпна інформація.

    Anonymous reply Anonymous

    Друзяко, ти от візьми і почитай, що там детально написано на сайті міськради %) Це ж ідіотизм - подали схему в вордівській таблиці. Але що тут дивуватися - яка влада, такі й схеми.
  • Anonymous

    шановний спамер багатьом людям така реклама явно не сподобаэться понаставляють тый міс 1 от і відірве тобі причандали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:25 На Чортківщині Mitsubishi наїхав на підлітків, які катались на мотоциклі photo_camera 12:45 У Тернополі збільшилась плата за паркування та графік роботи майданчиків 12:05 Рада в кілька разів підняла штрафи за відмову від повістки та неявку до ТЦК 11:25 У ТЦК застерігають щодо поширення інформації про місця їх перебування в соцмережах Від читача 13:31 Масштабний благодійний захід в Тернополі “GO nail forum” 10:45 У Кременці відкрили меморіал пам'яті 21 героя, які віддали життя за Україну 10:10 Укриття в жахливому стані: у Тернополі за це судитимуть підприємство photo_camera 09:52 Які аксесуари будуть в моді на пляжі в цьому році? (на правах реклами) 09:33 Через ДТП з тролейбусом біля Шостого магазину величезний затор 09:00 Війна забрала життя воїнів Юрія Мазура та Андрія Логовського з Тернопільщини 08:00 Передплатіть газету «RIA плюс» на 2024 рік — Укрпошта проводить пільгову акцію на передплату онлайн 21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up