Партнер рубрики Події

Піймаємо рибку у Тернопільському ставу!

Піймаємо рибку у Тернопільському ставу!
Відкритий чемпіонат з вилову риби відбудеться у Тернополі незважаючи на тріскучий мороз.

Мормишкою з криги Ставу рибалки ловитимуть 31 січня з 9 до 13 год. Водойма населена верховодкою, в’язем, судаком, карасем, коропом, лином, лящем, окунем, пліткою, ротаном та іншими видами риб.
- До участі допустять команди та учасників усіх вікових груп, які подали попередні заявки, - повідомили в оргкомітеті. - Склад команди – 3 чоловіка. Внесок з кожного учасника змагань 50 грн. До заліку прийматимуть всю виловлену рибу. Тривалість змагань – 4 год. в один тур. Переможці та призери отримають призи від організаторів і спонсорів змагань.
Попередні заявки треба подати до 29 січня за адресою: м. Тернопіль, вул. Багата, 5А, тел.-факс: (0352) 52-61-89, (0352) 52-61-89 - з 10 до 19 год. О Завірені лікарем оригінали заявок, подають при прибутті на місце змагань головному секретарю суддівської колегії - за годину до початку заходу.
До речі, цей турнір обласна федерація риболовного спорту, тервідділ Верхнє-Дністровського державного басейнового управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та обласний центр “Спорт для всіх” присвячують світлій пам'яті відомого еколога Георгія Кучерявого.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    В ставі майже вся риба уражена глистами.
  • Anonymous

    Хоч я не прихильник зимової риболовлі, та все ж прийду подивитись на результати турніру - справді цікаво!
  • Anonymous

    Водойма населена верховодкою, в’язем, судаком, карасем, коропом, лином, лящем, окунем, пліткою, ротаном АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА
  • Anonymous

    А в якого лікаря завіряти заявки, проктолога? І шо там завіряти? :)

    Anonymous reply Anonymous

    справка з ДУРДОМУ,що ти в адекваті інебудеш неряти в лунку :))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний 10:07 Автопрокат у Тернополі: Вибір автомобілів та умови оренди від компанії «Rent_Cars_Ternopil» (новини компаній) 09:47 На війні загинув захисник з Великих Бірок 09:00 Перекриють рух транспорту на вулицях Замонастирська – Татарська
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up