Партнер рубрики Події

Подарованим іграшкам одразу ж дали імена

Подарованим іграшкам одразу ж дали імена
“Наші дітки дуже радіють, коли до них приходять гості. А особливо, якщо ще й з подарунками”

 Солодощі, одяг, м'які іграшки та гроші передали учні школи №5 дітям будинку дитини на Сахарова в п'ятницю, 25 квітня. Напередодні у школі пройшов солодкий ярмарок та продаж великодніх декоративних композицій “Котися, писанко”.

  • Раніше ми робили ці ярмарки лише для учнів нашої школи, - розповідає вчитель образотворчого мистецтва Галина Гаргура. - Цього року ми провели ярмарку в вестибюлі школи. Таким чином долучитися до акції змогли й ті люди, які ходять обідати до шкільної їдальні.

На ярмарці продавали печиво, випечене батьками учнів 1-7 класів, та писанки, які дітки тут же й розписували. Їхня ціна коливалася від 10 до 20 грн.

Відео дня
l>
  • Але продавали і дешевше, - ділиться шестикласниця Настя Лісовська. - Бо дехто з покупців ще хотів поторгуватися.

  • Виручені гроші передали дитбудинку. Пані Гаргура зауважила, що грошей насправді не так вже й багато, але це краще, аніж взагалі нічого. Та й учні хотіли піти до малят у дитбудинок.

    • Наші діти повністю забезпечені матеріально, - каже старший вихователь будинку дитини Галина Борищук. - Це заслуга нашого головного лікаря. Але дітки також хочуть уваги та ласки. І тому дуже радіють, коли до них приходять гості. А особливо, коли з подарунками.

    Учні 5 школи роздали діткам іграшки і гралися з ними на подвір'ї. Малята одразу ж порозбирали, кому що було до вподоби.

    - Я отого слона назву Слоньом, і на руки я хочу до он того дядька, - каже дворічна Оля і показує на десятикласника Ореста.

    Ірина НЕБЕСНА

    Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Тернополя за сьогодні
    21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний 10:07 Автопрокат у Тернополі: Вибір автомобілів та умови оренди від компанії «Rent_Cars_Ternopil» (новини компаній)
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
    keyboard_arrow_up