Партнер рубрики Події

Сім найпопулярніших послуг, якими можна скористатися, не виходячи з дому від Укрпошти

Сім найпопулярніших послуг, якими можна скористатися, не виходячи з дому від Укрпошти

Під час карантину компанія пропонує рішення, аби клієнти витрачали менше, і залишалися вдома більше та заохочує українців користуватися основними послугами, не покидаючи домівки. 

В Укрпошті можна адресно доставити через листоношу чи скористатися такими онлайн-послугами:

1. Отримати пенсію та соціальні виплати.

2. Сплатити комунальні платежі.

Відео дня

3. Замовити ліки.

4. Оформити онлайн-передплату.

5. Отримати поштовий переказ «З картки додому».

6. Замовити продукти та інші товари широкого вжитку.

7. Купити товари з інтернет-магазинів.

Аби замовити послуги не виходячи з дому, потрібно лише знати листоношу, яка обслуговує ваш будинок. Для цього можна заповнити коротку онлайн-форму bit.ly/lystonosha або зателефонувати до Контакт-центру 0 800 300 545 та набрати цифру 9. Просунуті користувачі інтернету можуть скористатися основними послугами через смартфон чи комп'ютер на сайті компанії чи в мобільному додатку.

«Укрпошта і у звичайний час, і в умовах карантину працює для того, аби українці в будь-якому населеному пункті отримували всі необхідні послуги. Особливо це важливо для 15 млн жителів в невеликих містах та селах, для яких ми і пошта, і банк, і магазин, а тепер ще й аптека, бо доставляємо ліки. Для багатьох клієнтів такий «зв'язок із світом» підтримують наші листоноші. І зараз час, коли їхня робота як ніколи цінна та актуальна. Тому ми пропонуємо простий канал для знайомства з ними. Сподіваюся, ця ініціатива змотивує українців залишатися вдома, а ми подбаємо про те, щоб послуги «прийшли» до них. Звісно, в захисній масці і рукавичках», - відзначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Як повідомлялося, до кінця дії карантину послуга Укрпошти «З картки додому» надаватиметься без комісії. Будь-хто, не виходячи з дому, може надіслати гроші зі свого карткового рахунку своїм рідним або близьким, а листоноші Укрпошти віддадуть готівку адресату. В березні Укрпошта почала доставляти споживачам лікарські засоби. В рамках партнерства з Liki24.com в період карантину ця послуга є безкоштовною для усіх населених пунктів, окрім обласних центрів. Також на час карантинних заходів Укрпошта безкоштовно зберігає відправлення у відділенні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up