Партнер рубрики Події

Скільки грошей «закатають» у дороги? (запис трансляції)

Скільки грошей «закатають» у дороги? (запис трансляції)
Відповіді на ці та інші питання зможете отримати в середу, 3 вересня, під час проведення онлайн-трансляції чату-дискусії. Обговорення триватиме з 16.30 до 17.30.
Експерти говорили про дороги, їх косметичний та капітальний ремонти.

Які автошляхи у місті нині продовжують ремонтувати? Які з них потребують «косметичного», ямкового ремонту, а які – капітального оновлення? Скільки коштів витратили на ремонт дороги на вулиці Збаразькій? Наскільки якісним є нове покриття та чи зможе «пережити» воно бруківку? Яку суму заклали в бюджеті міста на поточний рік для ремонту місцевих доріг? Який запланований об’єм робіт? Чому жеки не займаються благоустроєм доріг і тротуарів біля будинків, які перебувають на їх балансі? Куди можуть звернутися тернополяни, аби вирішити дане питання? Які проблеми виникають в автомобілістів через стан наших доріг та їх неякісний ремонт? У які райони міста через незадовільний стан доріг не можуть доїхати таксі та швидкі? На ці та інші питання експерти відповіли в середу, 3 вересня, під час проведення онлайн-трансляції чату-дискусії. Обговорення тривало з 16.30 до 17.30.

Гостями програми були:

- Представники міської ради (респонденти уточнюються)

Відео дня

- Управління житлово-комунального господарства міськради

- Служба автомобільних доріг в Тернопільській області (респонденти уточнюються)

- ГО «Автомайдан Тернопіль»

- Управління державтоінспекції в області (респонденти уточнюються)

- Водії, учасники автомобільних змагань

- Служби таксі (респонденти уточнюються)

У коментарях до цього тексту ви можете залишати свої питання стосовно даної теми. Просимо ставити їх чітко та лаконічно. Нецензурну лексику та образливі слова, що не стосуються теми, видалятиме модератор сайту. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • ivan

    ау!!!! звук пропав!!!!
  • Громадяночка

    даі, що можете сказати пр наші дороги, пр нашу розмітку? чи є поганий стан доріг і неадекватні розвязки причиною аварій і порушень?
  • Тарас

    Куди поділи бруківку зі Збаразької?
  • ОЛьга

    Цікаво, а в областіф яка ситуація? Наскільки більшою є проблема з ремонтом доріг? Чи допомагают меценати? І в які села області доїхати фактично неможливо через погані автошляхи? Особливо гострою, напевне, є проблема в холодну пору року?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up