Партнер рубрики Події

Соціальних автобусів у Тернополі побільшає

Соціальних автобусів у Тернополі їздитиме знову більше.

У грудні замість 18 їх стане 30.
Як повідомили в управлінні транспорту міськради, збільшити їх кількість вдалося через врегулювання коштів, отриманих із держбюджету.
- Бюджетом заплановані додаткові кошти на перевезення пільговиків, які ми використали на збільшення кількості соціальних автобусів, - зазначив в.о. начальника управління транспорту міськради Степан Фронц.
Ці 18 соціальних маршрутів забезпечували перевезення пільгових пасажирів на маршрутах, де в основному відсутнє тролейбусне сполучення, зазначили в управлінні транспорту. На даний час соціальні автобуси курсуватимуть маршрутами №№6, 7, 11, 12, 14, 16, 17, 18, 19, 27, 30, 31, 37.
Найбільше соціальних машин їздить маршрутом №№20 та 22, які сполучають мікрорайон "Сонячний" та вул. Симоненка із залізничним вокзалом і ринком.
До речі, окрім соціальних маршрутів, по п'ять пільговиків перевозять звичайні автобуси. Це роблять перевізники на основі угоди за власний рахунок, зазначили в управлінні. Необмежену кількість пільговиків у Тернополі перевозять ще 50 тролейбусів. Також у транспорті діє 50% оплати проїзду для студентів та учнів шкіл під час навчання, яке фінансує місто. Наразі у Тернополі працюють 50 тролейбусів, понад 200 автобусів, із них 30 соціальних. У місті є 48 тис. пільговиків.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Дякуємо за такий добрий вчинок для міста побільше таких добрих справ для міста тоді відчується піклування влади для народу СПАСИБІ
  • Anonymous

    Дякуємо за такий добрий вчинок для міста побільше таких добрих справ для міста тоді відчується піклування влади для народу СПАСИБІ
  • Anonymous

    Я в Тернополі, а точніше на східному тільки 37 і 25 бачив. Що всьо на дикий БАМ кинули?

    Anonymous reply Anonymous

    furfur ні просто бояться на дикий східний кидати пільгові маршрути .. бо бояться за автобуси... через ваш район небезпечно їздити!

    Anonymous reply Anonymous

    Virysy. На Східному в більшості живуть старші, інтелегентні люди, що не скажеш про БАМ та Аляску, які заселені "переселенцями", де, і це не секрет, процвітає наркоманія. Тому який район небезпечніший ще треба добре подумати. І це видно з Вашого комента. А Східний дійсно (особливо в вечірній час) погано забезпечений транспортом.

    Anonymous reply Anonymous

    Там хоча би за собою не почуєш: Єй пацанчік, мелочь єсть?? Ті чьо такой дерзкий??

    Anonymous reply Anonymous

    шо там того східного
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up