Партнер рубрики Події

Тернопіль купить у Чехії ще вісім тролейбусів

Тернопіль купить у Чехії ще вісім тролейбусів
Чотири "гармошки" і чотири звичайних тролейбуси загальною вартістю 120 тисяч євро планують купити в Тернопіль посадовці. Усі вісім одиниць транспорту – чеські та вже користовані.

"Гармошки" в наше місто мають привезти протягом двох наступних місяців, а короткі тролейбуси – до кінця року, говорить директор КП "Тернопільелектротранс" Андрій Мастюх.

Читайте також: У Тернополі хочуть збудувати нові тролейбусні лінії

Вже визначили переможця тендеру та ціну, за яку ці тролейбуси купуватимуть. Отже, Представник Чехії продасть Тернополю чотири "гармошки" (тролейбус "Шкода 15 Тр") за ціною 16,5 тисяч євро за штуку і чотири коротких тролейбуси ("Шкода 14 Тр") вартістю 13,5 тис. євро кожен.

Відео дня

Тобто загальна ціна за всі вісім тролейбусів - 120 тисяч євро або 3 млн грн (за середнім курсом 25 грн/євро станом на 22 травня). 

Вартість тролейбусів вдалося зберегти на рівні минулого року, при цьому домовлено, що проплата відбуватиметься двома частинами –  50% цього року,  решта – в 2016-му, кажуть у тролейбусному депо. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Дуже добре, що у Тернополі планують нові тролейбусні лінії та маршрути. але чому б не відновити 4-й маршрут у його колишньому варіанті? чому Злуки настільки "забута" тролейбусами, тоді як по інших вулицях їх дуже багато?
  • Анонім

    Це звичайно добре ,що оновлють тролейбусний парк ,але хотілося ,щоб ці тролейбуси пустили на нові маршрути а не тільки на 10 і 11 маршрут .Коли був ремонт дороги по вул Збаражзька ,то дуже зручно було коли 11 маршрут їздив по вул Злуки ,а потім на східний масив і центр .
  • Анонім

    Хороша новина !!! Але вірняково що зараз якесь  нещастячко кине комент що мер гроші відмиває..переплачують...списують і т.д. Як вже набридли ті тупі ..заздрісні..необдумані коментарі людей з 2-ма класами...Але я задоволений цією новиною !!!

    Анонім reply Анонім

    ...бо ти - "гірчичний" і лижеш надалу все, що бачиш)))

    Анонім reply Анонім

    О ти бач ??? Перший пішов ..Починають все ж таки дауни відгавкуватись..Крассава !!)))

    Анонім reply Анонім

    Сам ти даун! Навчися грамотно писати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up