Партнер рубрики Події

Тернополян на вихідні запрошують на відкриті тренування з картингу

Тернополян на вихідні запрошують на відкриті тренування з картингу
Прийти подивитись на тренування картингістів з Західної України запрошують усіх охочих тернополян. Бажаючі зможуть розпитати про усе, що їх цікавить та записатись у гурток картингу. Початок тренувань у суботу, 5 березня, о 10.00.

- Федерація картингу у Тернопільській області збирає на тренування спортсменів з Західного регіону, - розповідає президент федерації Микола Чорний. - Це перші вільні тренування у Західній Україні. До нас приїдуть спортсмени з Волині, Рівного, Чернівців, Хмельницького та Тернопільської області. З нашої області планують приїхати 10 спортсменів.

На тернопільській картинговій трасі гонщики готуватимуться до відкриття сезону, яке відбудеться з 1 квітня.

Відео дня

- У перших числах квітня почнуться різні гонки до яких потрібно підготуватись, - говорить Микола Чорний. - І усі з'їжджаються не тренування до нас, бо в Західній Україні це єдина картингова траса. А тернополяни можуть прийти подивитись, поцікавитись. Вони матимуть вільний доступ до закритого парку, де стоятиме уся техніка. Якщо у когось виникнуть запитання, то ми усе розкажемо і пояснимо.

Також бажаючі записатись у гурток зможуть отримати усю необхідну інформацію у керівника гуртка з картингу.

- Діти також тренуватимуться, можливо приїде наймолодший картингіст з Тернополя, якому 4 роки, - додає пан Чорний. - Ми розпочинаємо у суботу о 10.00, катаємось доки зможемо. А потім знову у неділю зберемось і після обіду роз”їдемось.

До слова, картингова траса у «Топільче» поблизу «Орнави» до кінця ще не готова, її ще потрібно доробляти. А спортсмени, які приїдуть не тренування зможуть сказати свої зауваження та побажання.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up