Партнер рубрики Події

Тернополян знову кличуть на битву фарбами

Тернополян знову кличуть на битву фарбами

Цього літа свято Holi Fest на острівці "Чайка" у парку Шевченка проведуть уже вдруге. Організатори обіцяють багато яскравих фарб та емоцій. Свято відбудеться на День міста, 28 серпня, о 18.00. Вхід - безкоштовний. 

- Holi Fest – це традиційне щорічне індійське свято весни та яскравих фарб, розповідає організатор заходу Оксана Маланчук. - Звичайно на цьому святі відбуваються масові гуляння, обсипання фарбами із натуральних барвників.

У Тернополі свято фарб проводитимуть уже втретє. Цього літа Holi Fest Fest уже проводили в рамках "Галицької дефіляди".

- Ми побачили, що молоді таке свято дуже сподобалось, і тернополяни проявили інтерес, - каже Оксана. - Тому вирішили повторити його ще на День міста. Виникає багато питань стосовно фарб. Фарби "Гулал" – спеціально розроблені для таких свят.

Відео дня

Ці фарби виготовляють на основі трав та натуральних фарбників. Вони не шкідливі, змиваються з шкіри та одягу, головне – дотримуватись правил кидання ними. 

Їх можна просто кидати в сухому вигляді, а можна трохи розвести водою. І в тому, і в тому вигляді фарби залишать дуже барвистий слід на вашій "жертві". Але при цьому є деякі розумні запобіжні заходи: ця фарба - дрібний порошок. Враховуючи це, намагайтеся не вдихати його, і не цілитись учасникам в очі. Якщо фарба потрапить на слизові оболонки, очі потрібно промити водою. Сама фарба нешкідлива, але в поєднанні з пилом здатна викликати подразнення. Також не радять користуватися лінзами. З досвіду Київського Holi, жоден учасник не звернувся за медичною допомогою. Фарба цілком безпечна, якщо її не їсти ложками і не засипати в очі. 

- Фестиваль пройде 28 серпня о 18.00 уже за традицією на острівку "Чайка" у парку Шевченка, - повідомляє Оксана Маланчук. - Вхід на фестиваль безкоштовний. Флаєри на фарбу можна придбати у "Коза бар". До 20 серпня ціна – 30 грн, після 20-го – 35 грн, ціна фарб на фестивалі – 40 грн.
Окрім кидання фарбою, на учасників свята чекає хороша музика від найкращих діджеїв міста, багато конкурсів, розваг, подарунків від партнерів заходу, флешмоб, вуличні танці від "Школи вуличного танцю NINO".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    от людям нехер робити,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up