Партнер рубрики Події

Фанати Лободи концертом у Тернополі залишились задоволеними. А от на активістів "мають зуб"

Фанати Лободи концертом у Тернополі залишились задоволеними. А от на активістів "мають зуб"

Концерт Світлани Лободи у Тернополі, який був на грані зриву, все таки відбувся. У п'ятницю, 13 травня, шанувальники творчості співачки, попри протести активістів, змогли "відірватись" під хіти Лободи у концерт-холі Podolyany. А сама Лобода заявила, що приїде ще раз. 

Нагадаємо, що тернопільські активісти просили, щоб Світлана Лобода засудила анексію Криму та визнала Росію країною-агресором. Упродовж двох годин біля входу у концерт-холу були сварки, образи та штовханина. І, хоча співачка так і не вийшла до активістів і не зробила такої гучної заяви, концерт все таки відбувся. 

Оскільки напередодні концерт Лободи у Івано-Франківську зірвали тамтешні активісти, то співачка запросила усіх своїх шанувальників, які не потрапили на концерт, приїхати у Тернопіль. І чимало з них таки приїхали. Незважаючи на те, що відбувалось перед концертом і тернополяни, і гості міста залишились задоволеними заходом. Щоправда, кажуть, що "мають зуб" на тих активістів, які вказують, яку музику їм слухати та на чиї концерти ходити. 

- Мені ці "розборки" нецікаві, я йшла на концерт Світлани Лободи, а довелось дві години слухати якихось незрозумілих хлопців, - каже тернополянка Юлія (прізвище дівчина називати відмовилась - прим. ред). - На концерт ми все таки потрапили і я дуже рада, що була там. Лобода крута співачка і надзвичайно сильна жінка. А з усіма своїми претензіями активісти хай йдуть до Порошенка.

Відео дня

Тим, що концерт таки відбувся тішиться не лише Юлія, а ще декілька сотень людей, яким вдалось потрапити на концерт. Ті, хто вчора танцював під хіти Лободи "постять" у соцмережах відео та фото з концерту. 

Тим, хто пройшов у зал, Світлана Лобода подякувала та сказала, що найголовніше - залишатись людяними.

А після завершення концерту співачка пообіцяла, що приїде ще раз з великими концертом для усіх охочих.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • Олег Кубіцький

    Усе залежить від голови, надал незабаром завісить Тернопіль гаслами "кримнаш" і "путінпамагі"
  • Анонім

    тупі гламурні безхребетні
  • Анонім

    Кожному херою по медалі. За мужній розгін жінок та взяття у котел співачки лабуди. Слва Україні! Героям Слава!

    Анонім reply Анонім

    Кожному херою по медалі  що скакав на майдані і до чого доскакалися і за що загинула небесна сотня і що змінилося  але ви герої купіть собі медалі з закруткою на спині або бублик
  • Анонім

    Ходіть в Падляни-диру, поки ще не закрилася... Бо з такою дикою орендою довго магазини там бути вже не зможуть...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний 10:07 Автопрокат у Тернополі: Вибір автомобілів та умови оренди від компанії «Rent_Cars_Ternopil» (новини компаній) 09:47 На війні загинув захисник з Великих Бірок 09:00 Перекриють рух транспорту на вулицях Замонастирська – Татарська 08:00 16 травня кілька вулиць в Центрі будуть без електрики 22:09 Як Тернопільщина відбудовує Архангельське на Херсонщині: ексклюзивний репортаж «20 хвилин» play_circle_filled photo_camera 22:00 На Тернопільщині будуть заморозки на ґрунті 21:11 На Тернопільщині 15 і 16 травня аварійно відключатимуть електрику. У кого і де не буде світла? 21:00 Якщо буде дефіцит: графік відключення електрики на Тернопільщині 13-19 травня 20:03 На Тернопільщині відкрили будинок для внутрішньо переміщених осіб: які умови та хто зможе поселитися photo_camera 20:00 Кинув коледж і підписав контракт з тернопільською артбригадою 19:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника Віктора Безпалого, який вчиться ходити після поранення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up