Партнер рубрики Події

У КП “Масив” запевняють, що дерева не рубатимуть

У КП “Масив” запевняють, що дерева не рубатимуть
Зелену зону на вулиці Будного задля зведення будинку рубати не будуть, запевняє директор комунального підприємства “Масив” Олександр Гуцул. А про людей, які вважають протилежне, каже: “Вони просто переслідують власні інтереси”.

Нагадаємо, 7 серпня мешканці Будного, 50 фарбою позначали дерева у березовому гаю неподалік свого будинку. Вони побоюються, що на цьому місці КП “Масив” та її фірма-підрядник “Софт” вирубають дерева під автопарковку та дитмайданчик для майбутньої багатоповерхівки.

- У нас з цим будівництвом все законно. Ділянка під будівлю вже давно занесена у генплан міста. А дерева ніхто не чіпатиме. Ми це вже 150 раз пояснювали людям. Але вони не хочуть нікого чути, крім себе, - запевняє директор КП “Масив”. - Просто у них там свої городи є, ось і мають власний інтерес... Але ніхто не мінятиме генплан міста, бо кілька людей хочуть собі грядки тримати.

За словами Олександра Гуцула, мешканці Будного, 50 шукають будь-який привід, аби будівельники не бралися за багатоповерхівку.

Відео дня

- Хоча ми також показували цим людям і попередній план проекту будови, - продовжує директор “Масиву”. - Там вказані паркомісця та дитмайданчик. І також зазначено, що вони будуть так розміщені, що не потребуватимуть вирубки дерев. Гай повністю залишиться таким, який є. Всі з нас у цьому зацікавлені!

Утім, голова ОСББ “Будного, 50” Людмила Смолій наполягає, що на місці заїзду на будмайданчик раніше теж росли дерева. Але, каже, їх нахабно ліквідували робітники.

- Я в курсі щодо уже вирубаних дерев, - відповідає Олександр Гуцул. - Ми пояснювали, що вирубали, здається, три чи чотири дерева. Приїжджала екологічна служба. Її працівники провели обстеження по товщині і породах дерев. Нарахували їх відновлювану вартість. Ми її вже оплатили. Які ще по цьому можуть бути питання?

Читайте також: "Мерія не поспішає розповідати про своє "таємне" комунальне підприємство".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Taras Bilan

    Корупційна схема в дії: міська рада без аукціону передає КП "Масив" землю . КП "Масив" укладає договір суб - підряду з фірмою "Софіт". Остання з барського плеча , віддасть громаді аж 100м.кв. в новозбудованому багатоповерховому будинку. По нашій інформації ці 100 метрів має бути передано чи то прокурору чи судді. Зараз уточнюємо.  Вчора мешканці звели барикаду ... А вночі невстановлені патріоти знесли огородження забудови... Молодці!Не будь-мо байдужі до нашого міста! Любіть Тернопіль! Тримайте порох сухим! ТОГО "Тернопільскі підсумки" (за доученям ОЗГ "Ядро") Тарас Білан
  • Рома

    А давайте всі новобудови заблокуємо! А нафіга в тернополі будинків більше? І так всі живуть десь.
  • серж

    всі дозвільні документи на стіл! тоді і продовжимо, робокоп!
  • серж

    Ага, так може відповісти тільки робокоп!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up