Партнер рубрики Події

Відео, як у Києві б'ють і принижуть Добкіна і Царьова. Чи заслуговують вони на це?

Відео, як у Києві б'ють і принижуть Добкіна і Царьова. Чи заслуговують вони на це?
"Свобода слова" на телеканалі ICTV 14 квітня пройшла із справжнім скандалом. Кандидата у президенти Олега Царьова кілька годин блокували у приміщенні телеканалу, потім закидали яйцями, побили і відвезли в генпрокуратуру з вимогами порушити на політика кримінальну справу. Іншого кандидата, Михайла Добкіна взагалі не пустилили на ефір, натомість облили зеленкою та обсипали борошном.

Обох кандидатів розлючені мітингарі звинувачують у сепаратизмі та проросійських поглядах.
Під час прямого ефіру ICTV, біля будівлі телеканалу зібралися кілька сотень людей, обурених сепаратистськими заявами Царьова. Між протестувальниками та охороною кандидата виникла суперечка, люди побачили в руках охоронців зброю, та викликали міліцію. Як розповіли очевидці, в машині Царьова знайшли холодну та вогнепальну зброю, магазини до автомата калашникова, військову форму та документи.
Після другої ночі, коли політик покидав приміщення йому влаштували коридор ганьби: закидали яйцями, облили зеленкою, розірвали одяг і побили. Царьов намагався втекти у швидкій допомозі, але його звідти витягли і відвезли в СБУ. Там їм не відчинили, і його повезли в ГПУ. Там вимагають порушити на Царьова кримінальну справу за публічні заклики до повалення конституційного ладу в Україні. Зараз Царьов в генпрокуратурі, там чекають на генпрокурора.
- Я не писал заявления, когда на меня нападали прошлый раз, не буду писать и сейчас, - коментує своє побиття Олег Царьов. - И на западе и на востоке очень много хороших людей. Просто люди должны научиться жить друг с другом. если мы хотим сохранить страну - мы должны научиться, мы готовы переносить, не быть нетерпимыми к другой точке зрения. Я готов. Я выражаю точку зрения определенных людей и предать их, сдаться я не могу. Я приехал сюда, чтобы сказать, что есть возможность сохранить страну. надо просто услышать людей с другой точкой зрения.

Іншому кандидату у президенти під стінами каналу теж дісталось на горіхи. Михайла Добкіна облили зеленкою та обсипали борошном. Політик прийшов, щоб взяти участь у прямому ефірі програми "Свобода слова". Однак біля входу його перестріли мітингарі, і до студії  політик так і не потрапив. Однак, пізніше заявив телефоном в ефірі, що мітингувальники пошкодили колеса його машини, а кількох його помічників побили. Чи дійсно заслуговують ці політики на таке відношення?
Запрошуємо читачів до обговорення в коментарях.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Заслуговують звичайно. Якщо ними не хочуть займатися міліція і прокуратура, то народ перебирає ініціативу.
  • Anonymous

    :) Халк та знаток Історії...
  • Anonymous

    заслужили і ще й не такого, якщо їх зараз не присадити, то вони почнуть справжню війну, на якій гинутимуть наші близькі. Не дай Боже. Тож, якщо влада не хоче, щоб народ почав чинити самомуд над такими Царьовими і Добкіними, то їх треба посадити в каталашку. По поки ми розсірковуємо про людяність і демократію, ці сволочі зливають Україну кремлю. Ганьба!!!!!!!
  • Anonymous

    Наші пращурі зі зрадниками взагалі довго не панькались варто лише згадати чубатих запорожців. Та й ті ж москалі теж зі зрадниками в " бірюльки" не бавились. Це лише толерантна Європа може пальчиком пригрозити. І цим козлам ще не подобаються європейські порядки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up