Партнер рубрики Події

Вісім міських ОСББ отримали землю

Вісім міських ОСББ отримали землю
Земельних ділянок на майже 2 га виділили восьми місцевим об'єднанням співвласників багатоквартирних будинків. Відповідне рішення прийняли на сесії міської ради у вівторок, 28 квітня.

- Мова йде про земельні ділянки на вулицях Замковій, Рєпіна, Вільховій та інших, - каже мер міста Сергій Надал. - Вкотре нагадую, що для ОСББ надаються пільги у розмірі 100% при оплаті за землю. Тому закликаю їх чимшвидше оформляти документи, аби не переплачувати.

Ще одне ОСББ отримало дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Читайте також ОСББ загнали в глухий кут

Відео дня

Окрім того, всі питання стосовно виділення земельних ділянок жителям міста в міській раді відтепер будуть відкритими, переконує Сергій Надал.

 - Ми будемо запрошувати представників заявників на сесію, аби депутати могли поставити їм запитання стосовно використання виділених ділянок, - продовжує пан Надал. - Крім того, під час сесії на екран будем виводити фото об'єкта та де він знаходиться. Якщо виділення земельної ділянки буде становити загрозу сусідам та прилеглим ділянкам, то дозвіл не видаватимуть.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up