Партнер рубрики Події

З 29 березня у місті діють нові карантинні обмеження: що треба знати тернополянам?

З 29 березня у місті діють нові карантинні обмеження: що треба знати тернополянам?

З понеділка, 29 березня у Тернопільській громаді діятимуть додаткові обмеження в умовах карантину. Що дозволено та заборонено?

Через зростання кількості хворих та завантаженість лікарень на засіданні міського оперативного штабу прийнято рішення про введення додаткових обмежень у Тернополі.

З 29 березня починають діяти такі рішення:

1. Забезпечити діяльність закладів дошкільної освіти з неухильним дотриманням протиепідемічних заходів,  затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 22 вересня 2020 року №55.

Відео дня

2. Керівникам закладів загальної середньої освіти з 29.03.2021 року організувати навчання учнів 5-11 класів з використанням технологій дистанційного навчання, а учнів 1-4 класів - у звичному режимі (офлайн).

3. Керівникам закладів позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти забезпечити роботу закладів, організацію освітнього процесу у режимі дистанційного навчання (онлайн).

4. Заборонити проведення в закладах освіти  масових заходів (освітніх, наукових, свят, вистав, тощо) за участю здобувачів освіти з більш ніж однієї групи (класу) та за присутності глядачів (відвідувачів).

5. Заборонити роботу після 22-ї та до 7-ї години, із забороною проведення розрахункових операцій після 21-ї години, суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

6. Перевезення пасажирів в таксі здійснювати в засобах індивідуального захисту та у кількості не більше трьох пасажирів або в межах однієї сім’ї з дітьми в легкових автомобілях.

Також, відповідно до рішення, буде посилено контроль за дотриманням карантинних вимог правоохоронцями.

Ознайомитися детально з рішенням міського оперативного штабу можна тут.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Людмила Балук

    Що воно рішає то рішення, дибилізм
  • Ігор Ігор

    До чого це дибільне фото?До статті питань немає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up