Партнер рубрики Події

Загиблого Віктора Семчука везуть почесною колоною додому

Загиблого Віктора Семчука везуть почесною колоною додому
Літак із Харкова, яким у тернопільський аерпорт мали доправити тіло загиблого снайпера-розвідника з Тернопільщини Віктора Семчука, затримався на кілька годин. Він приземлився у Тернополі близько 18:30. До рідного села героя проводжала колона із більше 100 автомобілів.

Нагадаємо, снайпер Віктор Семчук загинув 19 червня у бою біля Ямполя на Донеччині.    Його родина до кінця сподівалася, що трагічна звістка про їхнього сина - помилка. На жаль, усе підтвердиось ще того ж дня.
У неділю, 22 червня, на шляху до Тернополя літак повинен був зробити ще три посадки, оскільки у ньому тіла ще шести загиблих воїнів з інших міст.

Зустріти тіло загиблого прийшло чимало друзів, родичів та односельчан героя. Поруч із ними стоять і представники "Автомайдану" та "Самооборони". Більше ста машин супроводжували тіло героя додому, у його рідне село Залав'є Теребовлянського району. Також по дорозі в його село люди виходили на трасу із запаленими свічками.

Відео дня

Підтримати рідних та друзів приїхали і просто небайдужі люди із Тернопільщини. Так Вікторія Політовська із села Красівка Тернопільського району приїхала з односельчанами аби підтримати батьків загиблого.

Previous Next

- Подзвонив один наш вчитель і сказав, що мають привезти хлопця, він - майже мій одноліток, - розповідає Вікторія. - Він з 1991 року, я - з 93-го... У мене нема слів за нашу владу, яка нічого не робить. А молодь гине, всім начхати... Тож ми приїхали підтримати друзів і батьків Віктора. Я бачила хлопчину, друга загиблого, він - взагалі ніякий, його ледь не відкачували...

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    Ага, сала геям :) .

    Дмитрий Хоркин reply Anonymous

    а тебе х*й в сраку:)
  • Anonymous

    Прокладка западенская, заткнись. Не хрен лезть к нам.
  • Anonymous

    Собаке карателю - собачья смерть!
  • Anonymous

    Ты хотел сказать "урины и сала"?

    Дмитрий Хоркин reply Anonymous

    ага, тебе в горло надо урину и сало,чтоб ты сдох)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up