Снайпер з Тернопільщини загинув у бою під Ямполем

Снайпер з Тернопільщини загинув у бою під Ямполем
В бою під Ямполем та Закитним Донецької області 19 червня загинуло семеро військових, які служили на Львівщини в 24 окремій механізованій бригаді оперативного командування "Північ", яка дислокується в Яворові.

Також в тому бою поранили 30 українських військових. Про це повідомила голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех.
Перелік загиблих:
Підполковник Ігор Ляшенко
, командир механізованого батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Народився в м. Шепетівка Хмельницької області 1977 р., двоє дітей, сім’я мешкає в Яворові.
Капітан Степан Воробець, командир розвідувальної роти штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Народився в м. Коломия Івано-Франківської області 1987 р., одна дитина, родина мешкає в Яворові.
Старший сержант Андрій Повстюк, заступник командира взводу-командир розвідувального відділення штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Народився в м. Славута Хмельницької області 1983 р., залишилася дочка, родина в Яворові.
Старший солдат Юрій Прихід, старший розвідник розвідувального відділення штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ». Народився 1993 року в с. Семирівка Яворівського району.
Солдат Микола Шайнога, розвідник-кулеметник розвідувального відділення штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Народився 1995 року в с. Дмитрів Радехівського району.
Солдат Віктор Сивак, розвідник розвідувального відділення штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Народився 1992 року в м. Сокалі.
Солдат Віктор Семчук, розвідник-снайпер розвідувального відділення штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ. Народився 1991 року в с. Залав’є Теребовлянського району Тернопільської області.
Читайте також:
Під Ямполем знищили близько 300 бойовиків, загинули 7 силовиків

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Мы сами создаем для себя тернии и даже не задумываемся, чего это нам будет стоить... А потом только и остаётся терпеть и уверять себя, что мучаемся не напрасно... Колин Маккалоу "Поющие в терновнике"
  • Anonymous

    Те, про що ви пишете, зрозуміло. Але невже у вас "мізків не вистачає" зрозуміти, що відбувається щось не те і не так? У мене є вже досить багато знайомих у Тернополі, які плачуть, бо чоловіка, чи брата, чи сина забрали "на війну". Однак я назвав би це по-іншому - їх призначають "відбувайлами", яких буцім мобілізували "для захисту", а насправді відсилають на вірну смерть - без амуніції, без нормальної зброї. Вони повинні воювати кийками і камінням? Чому до цього часу не організовано штаб нашого верховного командування у Харкові чи Дніпропетровську? Президент і К* повинні днювати і ночувати на передовій. Чому всі гроші, всі сили не кинуті на те, щоб подолати те, що відбувається? А сидіти у Тернополі, фестивалити і казати, що "життя продовжується" - це якийсь нонсенс!
  • Anonymous

    та хоча б тому щоб те що там не прийшло сюди. Чи не вистачає мізків додуматись що просто так звідти піти неможливо - та зараза буде просуватись далі на Захід.
  • Anonymous

    І хто тут ще буде звинувачувати Союз за Афган? Ми самі своїми руками за 20 років зробили щось значно гірше, ніж Афган. У нас свої посилають своїх на вірну смерть, свої вбивають своїх. За що?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up