Партнер рубрики Події

Замість комунальників у Тернополі прибиратимуть приватники

Замість комунальників у Тернополі прибиратимуть приватники
Прибирання Тернополя незабаром можуть передати приватним фірмам.

Адже міська шляхово-транспортна дільниця (МШЕД), на думку влади, не здатна тепер здійснювати ці роботи якісно.
- Техніка комунального підприємства МШЕД зношена на 90%, - каже 17 березня начальник управління стратегічного розвитку міста Михайло Окаринський. – Коштів на закупівлю нової сучасної техніки у міській казні нині немає. Зрештою, підприємство перестали фінансувати ще при попередній владі.
Приватні підприємства, котрі залучатимуть до подібних робіт, визначатимуть на конкурентній основі. Однак за словами чиновника, влада ще має напрацювати механізм контролю за виконанням подібних робіт. Аби в разі надання ними неякісних послуг, можна було розірвати угоду і запросити іншого виконавця.
 

До речі, про укладення договорів між міською радою та комерційними структурами, котрі обслуговуватимуть житловий фонд, говорив того дня і заступник мера Петро Ландяк. Він каже, що у такий спосіб можна буде зробити місто набагато охайнішим.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Ландяк - бюрократ ще не наївся, він думаєте марно переймається порядком в місті, мабуть хоче свої приватні служби нагодувати...
  • Anonymous

    А вам все не так, то дайте свої пропозиції, а язиками ляпати всі добре вміють. Мене не влаштовує робота МШЕД, то чому не зробити ефективну роботу приватникам?
  • Anonymous

    Нова суперідея геніального митаря Надала.Приватники вже напевне тільки чекають і скупляють беушну техніку.,можливо у того ж МШЕДу.А що цікаво буде з комунальним підприємством???Напевне розформують,а техніку продадуть тим же підприємцям,а працівники без роботи залишаться. Видно Шрек з головою не дружить.Адже приватникам все рівно треба буде проплачувати їхню роботу з міського бюджету і коли боронь Боже вчасно не заплатиш можуть і пострайкувати.Проблеми з приватними перевізниками видно Надала нічого не навчила.Комунальник буде працювати і з затримкою оплати праці,бо підпорядковується міськраді,а от приватник навряд чи.А може ділянка МШЕДу на Дружбі комусь приглянулась???
  • Anonymous

    Тут десь собака зарита!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний 10:07 Автопрокат у Тернополі: Вибір автомобілів та умови оренди від компанії «Rent_Cars_Ternopil» (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up