Партнер рубрики Події

Життя і здоров"я діток в садочках під загрозою.

  • просто так
Позвонила медсестра з садочка- сказала. що з понеділка в садочку №2 , на Східному масиві буде проводитись щеплення від поліомієліту.

Чому завідуюча дала дозвіл на таку процедуру? Дітки є з протипоказами, є з легеньким насмарком чи тільки такі які одужали. Всі вакцинації повинні проводитись в медичних закладах, дітки після них повинні перебувати декілька днів вдома і не мати контакту з невакцинованими дітьми. ЩО РОБИТИ? Як захистити наших дітей?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Садочок на Канаді. Теж щепили сьогодні. Написали відмову (в папірці йде мова про манту, ні слова про поліомієліт). Всі дітки - і щеплені, і нещеплені, перебувають в одному приміщенні. Хочу почути коментар лікаря, бо на моє прохання, ані медсестра садочку, ані та, що власне і здійснювали вакцинацію, нічого не коментували...
  • просто так

    В садочку  видали  батькам  ІНФОРМОВАНУ ЗГОДУ, де всю відповідальність за ускладнення несуть батьки, а медики  тільки несуть інформацію і проводять анкетування. Дуже хотілось би почути відповідь когось із відділу охорони здоров"я, зарплата якого йде з наших податків.
  • Натка

    http://fakty.ua/209348-v-beloj-cerkvi-posle-privivki-ot-poliomielita-umer-trehletnij-rebenok

    Перша жертва  цього щеплення. Батьки бережіть своїх дітей. Те що зараз робиться з цим щепленням це злочин проти  дітей. Наслідки від зіпсованої вакцини можуть бути смертельно небезпечні.
  • просто так

    Минулого тижня у країні була оголошена турова, тобто поголовна вакцинація дітей від поліомієліту. У рамках попередження неіснуючої епідемії. З метою збуту вакцини, що лежить на складі з порушеним режимом зберігання, причому такого типу, від якого відмовляється весь цивілізований світ.

    Дитячий садок – це не лікувальний заклад. Будь-які щеплення поза стінами лікувальної установи, яка має ліцензію (!!!) на цей вид діяльності – НЕЗАКОННІ. Чи може бути корисним те, що свідомо незаконно? ... Крім того, з вакциною конкретно для цієї турової вакцинації існують дуже серйозні проблеми з якістю"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь: ФОТО ДНЯ photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози Від читача 09:57 Ефективна співпраця на допомогу людям 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up