Партнер рубрики Події

Живеш, живеш і бац...

  • Шкула Андріко
Живеш, живеш і бац...
Наше життя настільки непередбачуване, що зараз ти живеш, а наступної миті хлоп.. і не живеш. Очі не відкриваю, просто нагадую.
Навіть на мирній землі люди вмирають не від старості чи важких недуг, а через випадок. І той випадок може впіймати будь-кого і будь-де. Дорога, транспорт, падіння... блін, та навіть під час обіду вдавитися можна чи цегла з якогось балкону впаде. Цінуйте кожну мить і приділяйте увагу рідним, але не живіть як в останній день, бо то може пришвидшити знайомство з Богом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    І ті галімі люди роз їхались по всьому світу.Де б не приїхав всюди наші показують свою широку українську натуру,іноді від сорому хочеться як страус голову ховати бо біля тебе твій співвічизник позорить себе і тебе...
  • Олег

    Дуже багато відходів в інший світ здійснюється з ініціативи самої людини. Це так зване самогубство. Але є дві форми самогубства. Відкрита форма самогубства, коли людина лізе в петлю, вистрибує з вікна чи в інший показовий спосіб вкорочує собі віку. А є скрита форма самогубства коли людина усвідомлює що показово робити собі смерть стидний поступок. І тоді людина вибирає спосіб життя щоб прискорити свою смерть. Це може бути наприклад високошвидкісний стиль їзди на автомобілі, екстремальні види спорту, піти добровольцем в зону бойових дій. Крім того сюди можна опосередковано віднести алкоголізм, наркоманію які також вкорочують життя. Чому людина спивається? Та тому що цей світ їй не цікавий, вона не знаходить тут радостів життя і тому хоче відійти.

    Василь Uragan reply Олег

    В нашій країні все є все чудово тільки люди галімі.
  • ПРАВДА

    "Знайомитись" з Богом потрідно під час життя...а після життя  - познайомишся уже... невідомо з к и м ...

    Анонім reply ПРАВДА

    Ну хто вірить в Бога під час життя -вірить ,що зустрінеться з ним і після смерті...

    Анонім reply ПРАВДА

    Ну хто знайомиться з Богом під час життя ,то він вірить що зустрінеться з ним після смерті.....ПРАВДА
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up