Партнер рубрики Події

Зірки Х-Фактору співали у Тернополі заради дітей

Зірки Х-Фактору співали у Тернополі заради дітей
Cпівали улюблені пісні, дарували футболки з автографами та займались благодійністю зірки “Х-Фактору” у Тернополі спільно з благодійним фондом “Тепло сердець”.


Благодійний концерт від фонду за інформаційної підтримки “20 хвилин” та “RIA плюс” відбувся у “Березолі” 1 червня. Своє тепло тернополянам дарували учасники телепроекту “Х-Фактор” Ірина Борисюк, Владислав Курасов та Олександр Павлік. Атмосферу у залі підтримував ведучий Юрій Мікоф.
– З радістю взяв участь у цьому концерті, адже це на благо дітей, - говорить Юрій.
Також свої пісні дарували Юлія Слободян та Оксана Корзун.

Під час концерту тернополяни мали можливість виграти футболку з логотипом фонду “Тепло сердець” та автографами зірок “Х-Фактору”. Під час розіграшу однієї із футболок на сцену вийшла дівчинка, яка просто попросила таку футболку - і отримала її. Дитина була дуже щасливою.

Приємним є той факт, що наймолодший учасник проекту “Х-Фактор”, Владислав Курасов, також приймає участь у благодійних концертах, адже він дає молоді приклад, допомагає дітям.
У такому концерті участь брав уперше, але дуже задоволений, адже це на благо дітей, - розповідає Владислав. – На жаль, я прихворів перед концертом, але, думаю, мені все вдалось. Я отримав багато позитивних емоцій.
Усі присутні діти були дуже задоволені, адже вони побачили кумирів, почули улюблені пісні та отримали масу хороших емоцій. Під час виступів на сцену виходив трирічний хлопчик і дарував зіркам квіти. Ірина Борисюк, напевно, неабияк припала до душі малюку, адже він подарував зірці квіти та ще й м’яку іграшку.
А під час виступу Владислава Курасова особливо гучно реагували дівчата. Глядачі підспівували усім зіркам, адже зі сцени лунали знайомі пісні. Також Олександр Павлік та Ірина Борисюк представили тернополянам свої нові твори.

- Публіка була емоційною, хоча напевно хотілося ще більше, - розповідає Олександр Павлік. – Але це був благодійний концерт і я задоволений усім.


Зірки виходили у зал до публіки. Це, як було видно, дуже до вподоби тернополянам. Також вони спілкувались із глядачами. Після закінчення концерту фанати фотографувались із квиконавцями, брали автографи... Артисти були дуже привітними та відкритими до людей.

Усі, хто мав можливість, могли зробити свій внесок у благодійність, придбавши квиток. Також під час концерту залом ходили волонтери зі скриньками для благодійних внесків. Організатори концерту роздали безкоштовно 170 квитків для дітей.

Загальна сума, яку зібрали, становить 4500 грн. Ці кошти організатори фонду передадуть на лікування восьмирічному Толіку Головатому. Хлопчику поставили діагноз “лейкоз”.




Мар'яна Дохват

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up