Кубок України з фрі-файту завоювали тернополяни

Кубок України з фрі-файту завоювали тернополяни
Кращі бійці фрі-файту з різних куточків країни впродовж двох днів змагалися у Тернополі за Кубок України з вільного бою. Наші спортсмени на домашньому турнірі святкували впевнену перемогу. Але радіти бійцям ніколи – попереду насичена програма тренувальних зборів.

Збірна Тернопільської області з фрі-файту вдруге поспіль стала володарем Кубка України з цього виду спорту у дивізіоні "Аматор".

Фінал Кубка відбувся у тернопільському нічному клубі "Бомба" 22 та 23 березня. Поборотися за перемогу у найпрестижніших командних змаганнях країни у Тернопіль завітали кращі бійці з різних регіонів України. У фінальному бою збірна Тернопілля подолала суперників з Івано-Франківщини.

- Минулого року збірна Тернопільщини стала володарем Кубка, перемігши Львівщину, - каже тренер з фізичної та спеціальної підготовки спортклубу "Характерник" Віктор Мацикур. – На правах володаря Кубка ми цього року провели черговий турнір у Тернополі. Приємно, що нам знову вдалося повторити минулорічний результат. Два роки поспіль фіналісти не випадково представляють Західну Україну.  Це наслідок роботи всіх осередків на чолі з досвідченим керівником і заслуженим тренером України Валерієм Чоботарем, учні котрого часто уже й самі виросли в хороших тренерів.

Відео дня
> Тернопілля представили кращі

- Кожна збірна мала у своєму складі 8 учасників – по одному у кожній ваговій категорії, - пояснює пан Мацикур. - За перемогу по балах, чисту перемогу та поразку нараховувалися бали. Перемагала та команда, яка набрала більше балів, ніж суперник. Турнір проводився за олімпійською системою. Тобто команда, яка програє одразу ж вибуває. А переможець проходить у нове коло.

Збірну Тернопілля на домашньому Кубку представили кращі бійці у своїх категоріях.

- Чого варті тільки майстри спорту міжнародного класу -  Олександр Долішній, Тарас Піхуник, заслужений майстер спорту Ігор Слюсарчук, - додає Віктор Мацикур. - Загалом вся команда пройшла своїх суперників дуже впевнено і перемогла з переконливим рахунком в напівфіналі та фіналі.

Збірну очікують важкі збори

До слова, одразу після завершення Кубка України у Тернополі відбудеться навчально-тренувальний збір основної збірної України. Наша команда готується у червні виступати на чемпіонаті світу з фрі-файту за правилами ММА у Лас-Вегасі (США).

- Основу збірної України складають бійці з тернопільського спортклубу "Характерник", - каже Віктор Мацикур. – Минулого року на чемпіонаті світу у Португалії наші хлопці здобули чотири чемпіонські пояси. Відтак, прийняли рішення на база нашого клубу цього року провести навчально-тренувальні збори для української команди.

Усім спортсменам організатори зборів обіцяють дуже насичену програму. Крім щоденних двох технічних тренувань є обов'язкавий крос, спеціальна і силова підготовка, а також розбір тактичних схем поєдинків. Силову підготовку бійці матимуть у тренажерному залі "Vitamin gym" під орудою тренера Віктора Мацикура. Решта тренувань та занять відбудуться у спортклубі клубі "Характерник".

ДОВІДКА

Результати Кубка України з фрі-файту в особистому заліку

- вагова категорія 57 кг

1. Назар Стасюк (Тернопіль), 2. Назар Кавецький (Івано-Франківськ), 3. Олег Михайлів (Львів), Вадим Сергієнко (Полтава);

- 63 кг.

1. Станіслав Демко (Тернопіль), 2. Тарас Грицьків (Івано-Франківськ), 3. Назар Комарницький (Львів), Богдан Головатий (Полтава);

- 69 кг.

1. Олександр Долішній (Тернопіль), 2. Олександр Поддубний (Івано-Франківськ), 3. Олег Левицький (Львів), Артем Городинець (Полтава);

- 74 кг.

1. Микола Гринчук (Тернопіль), 2. Віктор Семчишин (Івано-Франківськ), 3. Юрій Єремейчук (Львівська), Аюб Касумов (Полтавська);

- 79 кг.

1. Тарас Піхуник (Тернопіль), 2. Дмитро Мельников (Івано-Франківськ), 3. Роман Бочковський (Львів);

- 84 кг.

1. Віктор Кійко (Тернопіль), 2. Олег Колотило (Івано-Франківськ), 3. Дмитро Дібрівний (Львів), Євген Щербак (Полтава);

- 89 кг.

1. Роман Іляшенко (Тернопіль), 2. Назар Петрусяк (Івано-Франківськ), 3. Назар Онищенко (Полтава), Андрій Бодріков (Львів);

- понад 89 кг.

1. Ігор Слюсарчук (Тернопіль), 2. Станіслав Хмильковський (Івано-Франківськ), 3. Євген Бова (Полтава).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up