Україна - Латвія: до матчу залишилось два дні

Україна - Латвія: до матчу залишилось два дні
Товариський матч національних збірних команд України та Латвії відбудеться 31 березня на "Арені Львів" . Початок о 21.00.

Квитки на цей матч можна було придбати у касах стадіону та електронно. 

- Квитки придбали завчасно як і на футбол, так і на потяг назад, - каже тернополянин Ігор. - Щодо самого матчу, то надіюсь, що наші все таки виграють з рахунком 2:1. Хоча друг сперечається зі мною - каже, що буде нічия.

Склад збірної України:

Відео дня

Воротарі: Андрій Пятов  ("Шахтар", Донецьк), Денис Бойко ("Дніпро", Дніпропетровськ), Олександр Рибка ("Динамо", Київ).
Захисники: В’ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі − "Шахтар", Донецьк), Євген Хачеріді, Микита Бурда (обидва - "Динамо", Київ), Артем Федецький ("Дніпро", Дніпропетровськ).
Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш (усі − "Динамо", Київ), Руслан Ротань, Євген Коноплянка, Роман Безус (усі - "Дніпро", Дніпропетровськ), Микола Морозюк ("Металург", Донецьк), Тарас Степаненко ("Шахтар", Донецьк), Артем Громов ("Ворскла", Полтава), Руслан Малиновський ("Зоря", Луганськ), Анатолій Тимощук ("Зеніт", Санкт-Петербург, Росія), Денис Олійник ("Вітесс" Арнем, Нідерланди).
Нападники: Роман Зозуля ("Дніпро", Дніпропетровськ), Пилип Будківський ("Зоря", Луганськ), Артем Кравець ("Динамо", Київ).
Резервний список збірної України: Євген Селезньов, Валерій Лучкевич, Валерій Федорчук (усі – "Дніпро", Дніпропетровськ), Кирило Ковальчук ("Металіст", Харків), Максим Малишев, Андрій Пилявський (обидва - "Зоря", Луганськ), Іван Ордець ("Шахтар", Донецьк), Сергій Рибалка ("Динамо", Київ).

Нагадаємо, що у матчі кваліфікації Євро-2016, який відбувся у Севільї 27 березня, збірна України з мінімальним рахунком поступилася команді Іспанії - 0:1. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up