Конкурс "Весілля по тернопільськи" Віталій та Тетяна

Конкурс "Весілля по тернопільськи" Віталій та Тетяна
Фото конкурс "Весілля по тернопільськи" Кондратюк Віталій та Тетяна

Коментарі (23)
  • Таня

    Людський менталітет, як тільки хтось виривається вперед обов'язково потрібно підставити ніжку, щоб людина спіткнулася....і те що пара викидає кидає силки, це зовсім і не означає різне випрошування....вона повідомляє, що існує такий конкурс,і ви можите проголосувати за гідну пару на вашу думку..... і ще одне - іншим парам, не забороняється робити теж саме?!

    Справедливий reply Таня

    про які ссилки ти говориш???? достатньо просто  клацнути на значок соцмережі і голос зараховано.. бідна пара так замучилась клацати кожного дня, що певно пальці повідсихали.

    інші пари ледве по 50 голосів набрали чесним способом.

    редакція теж винна, що не придумала нормальний спосіб голосування та ще й зробила переможцями недостойних людей.

    але що поробиш - чого дурні,бо бідні....чого бідні- бо дурні.
  • Artem

    Шановні "конкуренти"! Заздрість дуже погана якість людини!

    Лідія reply Artem

    чому тут заздрити ?) тому,що методом прохань і приниження , щоб голосували , стати кращими ? самовпевнитись?))
  • Olena Antonovych

    взагалі то ця пара найкраща серед всіх учасників цього конкурсу!!! і як на мене в ці парі щось є особливе!.......і якщо вони виграють то це буду справедливо!

    Лідія reply Olena Antonovych

    Авжеш , як ж може бути не найкращою пара ,у якої ти була дружкою ? Та ніяк. Вони далеко не найкращі !
  • AdminАдмін

    цікаво яким це чином ви так швидко накручуєте репости і перегляди ?

    AdminАдмін reply AdminАдмін

    Парочка кидає силки з проханнями проголосувати на всі можливі сайти , то ясно звідки така кількість ! Нічого особливого в парі немає, тому й так просять, бо бояться програти !!!!!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up