Він і Вона: Як зацікавити в онлайні?

Він і Вона: Як зацікавити в онлайні?
Знайомство в Інтернеті на сьогодні вже мало хто вважає безглуздим заняттям чи проявом слабохарактерності. Щоб листування закінчилось зустріччю та реальним спілкуванням, потрібно знати, як правильно його вести.

Розпочати радять зі свого профілю. Цікаві фото, цікаві дописи, цікаві групи. А коли діло дійшло до листування, потрібно його вести стримано, дружньо, без надмірних компліментів, сленгів та смайликів.

- Перші листування можуть бути грою, де присутні недоговорювання, жарти, якісь завдання, - говорить 23-річна Юлія. - Звичайно, якщо ви обоє наділені почуттям гумору. А можна просто обговорити якусь серйозну тему новин. Не треба одразу розпитувати про біографію людини. Це згодом, якщо листування вдасться.

У ході листування періодично можна задавати запитання щодо особистих інтересів. Але почати їх повинен хлопець. Із онлайновими стосунками не потрібно затягувати.

Відео дня
> - Дуже відчутно, коли дівчина намагається схилити до спілкування з нею, - каже 25-річний Тарас. - І це вбиває інтерес. Не ставте запитання лиш для того, щоб сподобатись. А питайте, якщо дійсно цікаво. І скоріше переходьте до телефонних розмов і до зустрічей. Так ви зможете побачити реальну картину.

Накладати табу на знайомство в інтернеті не варто. Є багато прикладів, коли люди після листування на сайті, зустрічались і дійсно подобались одне одному.

- Людину можна зрозуміти по листуванню, мало, але цього вистачає, щоб виникла симпатія, - каже 23-річна Яна. - Ми з хлопцем познайомились на сайті. Я там переписувалась з багатьма, але все це закінчувалось після 10-го повідомлення. А з ним було настільки цікаво і весело, що я вечорами те й робила, що сиділа в чаті. В реалі спілкуватись було ще цікавіше. Не так важливо, де ви знайомитесь - чи це вузька компанія, чи нічний клуб, чи інтернет.

Коментар експерта

Антоніна Богачук, психолог:

- Людину завжди приваблюють протиріччя, вони забезпечують непередбачливість, а звідси виникає інтерес. Наприклад, якщо ви створили про себе певне враження за деякий час листування, спробуйте тепер представити себе в іншому світлі. Додати щось нове, на перший погляд не характерне для вас. Цим ви здивуєте співрозмовника і викличете інтерес до себе.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    дякую за статтю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up