Під час "Файного міста" проведуть акції зі збору коштів для бійців АТО

Акцію зі збору коштів для бійців АТО проведуть на території тернопільського аеропорту 3-5 липня під час щорічного міжнародного музичного фестивалю "Файне місто".

- Відвідувачів фестивалю чекає цікава та смачна програма від Логістичного центру допомоги бійцям АТО, адже у волонтерів вже є досвід проведення подібних дійств, наприклад, на День молоді 28 червня, - каже волонтер Логістичного центру Ольга Раківська. 

Так, тернополян чекає справжнісінька польова кухня, яку надає 44-та артилерійська бригада, котра базується у Тернопільській військовій частині. Ще одна "родзинка" - військові самостійно на похідній кухні готуватимуть рибну юшку та кашу. Таким чином, доведуть, що самотужки вміють заробляти гроші для військових потреб та підтримають позитивний імідж 44-ої бригади. А ще на фестивальників очікують фірмові страви на мангалі від волонтера Богдана - "Воєнний шашлик" та "Офіцерські ковбаски".

- Також діятиме фотозона, де всі охочі за символічну плату від 5 гривень, зможуть одягнути військове спорядження, бронежилет, каску, тернопільські берци, взяти в руки використану “муху” та зазнимкуватися на фоні танка, - каже Ольга Раківська. -  А ще тут можна буде написати листи українським оборонцям, аби підтримати їхній бойовий дух. В організації такої масштабної виїзної торгівлі, аби зібрати кошти для наших захисників, Логістичному центру допомоги бійцям АТО сприяє величезна кількість підприємців та небайдужих тернополян, за що ми неймовірно вдячні. Отож, чекаємо на вас три дні поспіль - п'ятниця, субота, неділя. Шукайте нас на території безкоштовного наметового містечка біля мистецької арт-локації. 

Усі кошти, виручені з продажу наших наїдків та фотографування біля фотозони, будуть використані на потреби бійців АТО. Зокрема, частина грошей піде на закупівлю оптики (біноклі, прилади нічного бачення) для дивізіонів 44-ої бригади, які зараз перебувають на сході.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up