Ритуальні послуги в Тернополі подорожчали

Ритуальні послуги в Тернополі подорожчали
Ріст цін на пальне призвело до подорожчання навіть ритуальних послуг. Про це в середу, 22 квітня, заявив заступник міського голови Владислав Стемковський.

- В першу чергу, зросте вартість робіт, пов'язаних із використанням техніки, - розповідає пан Стемковський. - Тобто, перевезення автобусом чи використання екскаваторів для викопування ям, оскільки вартість пального за останні місяці зросла втричі.

Мова йде про послуги, яке надає спеціалізоване КП “Ритуальна служба”, що знаходиться на вулиці Микулинецькій.

 - Трохи зростуть також послуги, які потребують ручної роботи, - продовжує розповідати пан Стемковський. - Так, наприклад, викопування могили ручним способом зросте максимум на п'ять гривень. А от викопування екскаватором, яке раніше обходилося в 495 грн, тепер вартуватиме вже 596 грн.

Відео дня

Перевезення катафалком також зросте в ціні.

 - Залежно від типу транспортного засобу, який використовується під час процесії, ціна зросте від 156 до 238 грн, якщо мова йде про Mercedes Benz, - додає Владислав Стемковський. - І від 300 до 471 грн, якщо для похорону візьмуть автобус ПАЗ. Якщо ж мова йтиме про перевезення за межами міста, то ціна збільшиться на 225-320 грн.

Коментарі (1)
  • ПРАВДА

    бажано, щоб:

    1.  вчасно забирали сміття і

    2. упорядкували доріжки, а то пил здіймається на 5 метрів разом з сміттям   і піском з тротуарних доріжок,

    3. заборонили легковим машинам шастати по доріжках.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up