Тернополянки розповіли, скільки грошей їм потрібно для себе (опитування)

Тернополянки розповіли, скільки грошей їм потрібно для себе (опитування)

Десятки тисяч чи декілька сотень — тернопільські жінки розповіли, скільки вони витрачають на себе.

Руслана Бойко, студентка:

   - На особисті потреби в дівчини багато грошей не буває. Жінкам для того, аби гарно виглядати, потрібно щомісяця ходити до косметолога, робити манікюр та педикюр. А це все недешеве задоволення. Також шопінг, мені б хотілось щомісяця оновлювати свій гардероб. Тому якщо підрахувати, то 10 000 кожного місяця було б достатньо.

 

 

Леся Шмандюк, у декретній відпустці:

 

Відео дня

    - Я не витрачаю багато грошей на себе. Мені достатньо кілька сотень у місяць, щоб зробити манікюр та купити речі для особистої гігієни. На мою думку, у жінки мають бути гроші, які вона може витрачати, як їй заманеться.

 

Ліда Швирида, маркетолог:

     

- Щомісяця витрачаю по-різному, інколи більше, а деколи можу й взагалі на себе не тратити грошей. Але в запасі у мене завжди є кошти на власні потреби. І я думаю, що так має бути у кожної жінки. Адже нам потрібні гроші на те, щоб піти в салон, купити собі якусь обновку чи навіть просто випити з подружками кави. На місяць мені достатньо приблизно 3 000.
 

 

Тетяна Батюк, бухгалтер:

   

 - Кожна жінка — красива, а для того, щоб бути ще гарнішою, ми відвідуємо салони краси. Тому обмежень у коштах, які ми витрачаємо на себе, у нас не повинно бути. Я хотіла б мати скільки грошей для себе, щоб могла в будь-який момент купити собі сукню чи піти в ресторан.

 

 

Ганна Бедричук, викладачка в Технічному університеті:

     

 

- Насправді жінці для щастя не потрібні гроші на салони краси чи нові туфлі. Звісно, жінка повинна належним чином доглядати за собою, а на це потрібні гроші. Але головне —  щоб біля неї був люблячий чоловік, поряд з яким вона буде найкрасивішою.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • York

    Жахливий! Чому ви просто запитуєте цих дурних жінок? Манікюр, педикюр, перукар, але не плату за оренду, газ, воду і електроенергію ???? Я забув: мама працює в Італії.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up