Тернополянка зачарувала своїм співом “Голос країни - 5”

Тернополянка зачарувала своїм співом “Голос країни - 5”
22-річна тернополянка Катерина Іванчук стала учасницею шоу “Голос країни -5”. У вечірньому ефірі 22 березня дівчина заспівала пісню гурту “Океан Ельзи” і потрапила у команду Тіни Кароль.

Катерина Іванчук родом з села Лошнів, що за 36 км від Тернополя. Але вже понад 8 років проживає в Тернополі і закінчила школу №2. Дівчина займається музикою з дитинства.

- Це було хобі, яке переросло у професію, - розповідає Катерина Іванчук. - Я навчаюсь на музичному факультеті у Тернопільському педагогічному університеті. Цього року закінчую. Ще дуже вдячна своєму викладачу з вокалу Юрію Крохіну, він багато чого мене навчив.

Про те, що Катерина збирається на проект, знала лише сім'я дівчини. Друзі та учасники гурту дізнались про це після того, як у ефір вийшла програма з виступом тернополянки.

Відео дня

- Реакцію друзів словом "бурхлива" описати неможливо, - каже дівчина. - З вечора отримала понад сто дзвінків, триста повідомлень і понад 3500 людей відреагувало в соціальних мережах на мій виступ. До речі, наразі мій виступ користувачі Інтернету в голосуванні оцінюють найвище.

До проекту дівчина готувалась більше пів року. У виборі пісні прислухалась до серця і обрала пісню “Не питай”, яку виконує один із тренерів “Голосу країни — 5” Святослав Вакарчук.

- Піти на проект мене спонукали власні амбіції, - розповідає Катерина Іванчук. - Пісню для виконання на виборі наосліп обирала серцем. Розуміла, що йду на ризик, адже присутність Святослава Вакарчука ставила ще більше вимог до мого вокалу та виконання.

Проте Катя ризикнула і потрапила у команду Тіни Кароль.

- Проект проходить на дуже високому рівні, - каже Катерина. - Всі тренери – справжні музичні професіонали. Особливо мене вразив Потап. Але по духу, стилю виконання Тіна Кароль, звісно підходить мені найбільше. Настанови від Тіни я почала отримувати ще за лаштунками. Вона - дійсно професіонал і я дослухаюсь до її порад, мені є чого у неї повчитись.

До слова, Катерина - не перша, хто пройшов у “Голос країни — 5”. Її суперником у цьому сезоні буде 18-річний Андрій Лучанко, який у ефірі 8 березня “порвав” усіх: до хлопця повернулись всі чотири тренера. Він обрав команду Святослава Вакарчука.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Пономарёв Александр

    Люблю Катю переможе
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up