Партнер рубрики Події

На конкурс "Білі і пухнасті": Макс

На конкурс "Білі і пухнасті": Макс
Інна Підгорецька:

- Я б хотіла розповісти про свого котика Макса. Такий подарунок ми з чоловіком Сергієм вирішили для себе зробити на День Св. Миколая. Коли його обирали, то він відразу нам сподобався, бо вирізнявся з-поміж інших.
Спершу тваринку чоловік хотів назвати Федею, але вирішили, що Макс буде кращою кличкою. Кіт у нас – біленький і пухнастий. А тут ще й новий рік – 2011 рік – виявився роком Кота. Тому сподіваємось, що Макс цього річ стане нашим символом добра та достатку. Утім, вже зараз кіт приніс у нашу оселю щастя.
Нині йому п’ять місяців, а енергії в нього хоч відбавляй, всюди його повно. Він - наш маленький бешкетник і водночас радість. Макс дуже полюбляє вилазити по шторах на карниз. Не менш приємне задоволення отримує кіт, коли "хазяйнує" у вазонах. Словом, клопоту нам завдає у квартирі чимало. А на Новий рік через Макса ми прикрасили ялинку лише однією іграшкою. Бо улюбленим місцем його було саме новорічне дерево. Кіт миттю видряпувався на вершечок ялинки. Там він міг сидіти довгенько, спостерігаючи за тим, що робиться у квартирі.
Однак Макс – це й наша потіха. Коли ми з чоловіком приходимо додому з роботи, він завжди нас у порозі зустрічає. Відтак, починає муркати, немовби жаліється, що скучив. Коли ж починає тулитися, забуваєш про всі проблеми і на душі від тих його "обіймів" стає тепліше. Інколи чоловік ревнує мене до кота. Мовляв, я більше уваги приділяю Максові, аніж йому.
Окрім кота, в однокімнатній квартирі з нами ще живе папуга Гоша. Ми думали, що птаха з твариною будуть воювати. Але на превелике здивування, вони потоваришували. Однак у Макса і Гоші трохи дивна дружба, за якою весело спостерігати. Так, папуга сідає котові на голову, а Макс його лапою зганяє. Натомість Гоша не поступається котові – злітає, але потім знову сідає йому на голові. От така у них дружба: хоча чубляться, проте любляться.
А любить Макс їсти м’ясо, котячий корм і звичайно, як і кожний кіт, обожнює молоко. Окрім того, наш кіт дуже любить цукерки або ж печені горішки зі згущонкою.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up