«ТЕПЛОПАРТНЕР» – краща компанія у номінації «Опалення і кондиціонування» (новини компаній)

«ТЕПЛОПАРТНЕР» – краща компанія у номінації «Опалення і кондиціонування» (новини компаній)

ТОВ  «ТЕПЛОПАРТНЕР» стало кращою компанією в голосуванні «Народний бренд» у номінації «Опалення і кондиціонування». Компанія молода, та поєднуючи  багаторічний досвід її працівників, активно розвивається та займає лідируючі позиції.  Участь у конкурсі «Народний бренд» брала вперше й одразу перемогла.

Директор компанії Фурман Любов Іванівна каже: «Ми працюємо на ринку  опалення та кондиціювання не лише в Тернополі, а й  інших областях близько  20 років. Проектуємо, монтуємо та обслуговуємо системи опалення, водопостачання, водовідведення, газопостачання та кондиціювання. Є офіційним представником багатьох європейських брендів у цій сфері, що дає змогу забезпечувати наших клієнтів якісними послугами та товарами від офіційних постачальників за доступними цінами. Окрім того, наші працівники постійно вдосконалюються і проходять навчання з обладнання та його монтажу».

«Ми не тільки монтажна компанія, – продовжує співвласник «ТЕПЛОПАРТНЕР» Грех Петро Євгенович, – але й гуртово-роздрібний магазин, в якому людина може обрати все, що їй необхідно. Загалом ми – компанія повного циклу, у нас можна придбати необхідні товари, наші спеціалісти все змонтують, і що найважливіше – ми надаємо офіційну гарантію на обладнання, оскільки маємо підписані договори з виробниками опалювальної техніки та кондиціонерів. А в подальшому здійснюємо щорічне сервісне обслуговування, продовжуємо гарантію на обладнання. Наш сервіс працює за німецькими стандартами: вчасно, швидко та якісно.

Компанія «Теплопартнер» постійно росте і розвивається. На даний момент працює три магазини-офіси за адресами: проспект Бандери, 70, вул. Київська, 16 і вул. Протасевича, 2. Любов Іванівна Фурман зазначає: «У час широкого вибору інновацій ми допомагаємо кожному нашому клієнту зробити правильний вибір складних інженерних рішень і отримати результат, який він очікував. Адже чудово розуміємо, що правильно підібрана система опалення та кондиціювання  не лише забезпечить комфорт в домі, а й зекономить кошти. 

Те, що ТОВ «Теплопартнер» обрали кращою компанією у номінації «Опалення і кондиціонування», вказує на той факт, що ми все робимо правильно. І наша турбота про клієнта є виправданою. Ми вдячні всім, хто віддав свій голос за нас. Команда ТЕПЛОПАРТНЕР і надалі буде працювати для вас.

ТЕПЛОПАРТНЕР – надійний партнер!

Запрошуємо вас в мережу магазинів ТЕПЛОПАРТНЕР за адресами: просп. С. Бандери, 70, вул. Київська, 16, вул. Протасевича, 2.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up