«Людям потрібен транспорт!» - біля ОДА пікет. На дорозі – десятки автобусів

«Людям потрібен транспорт!» - біля ОДА пікет. На дорозі – десятки автобусів
  • Про мітинг перевізників редакцію повідомили читачі.
  • Водії попереджають про ускладнений рух поблизу ОДА. Маєте можливість – об’їжджайте цю ділянку.

«Людям потрібен транспорт!», «Дайте можливість працювати!»,  «Відкрийте міжнародне сполучення – людям потрібно працювати!» - плакати, мітинг і десятки автобусів, що вишикувались в одній смузі руху у всіх напрямках від Замкової, попри ОДА на Крушельницьку і Білецьку.

Про мітинг перевізників редакцію повідомив читач Тарас.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">
  • Людей – кілька десятків, усі в масках, вони збираються зараз біля податкової, - розповів читач. – Автобусів багато. Усі стоять попри дорогу. Затору серйозного поки немає, але ще з’їжджаються ще.

На місце приїхали поліцейські, каже читач. Автобуси займають одну смугу руху, іншою поки проїжджає транспорт. Рух транспорту дещо ускладнений.

Хочуть працювати і заробляти, аби годувати своїх дітей та утримувати сім’ї, кажуть перевізники. Закликають владу скасувати заборони та відкрили міжміські маршрути.

  • Це початкова акція в підтримку мітингу в Києві, - розповіла пані Світлана. Жінка працює  бухгалтером в перевізника. - Наразі про кардинальні дії не йдеться. Надіємось, що до нас дослухаються і дозволять працювати без кардинальних кроків.

Рядові водії, які також є під ОДА, припускають, що мирна акція навряд чи дасть результат. І "не для преси" запевняють, що треба вдаватись до більш кардинальних дій. Скажімо, перекриття міжнародних трас. 
Два місяці люди сидять без роботи. Щодня втрачають по кілька тисяч грн. 

- Ми виходили до мітингарів, двічі, - запевняє Олег Продан, начальник управління регіонального розвитку інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації. – Наразі ніяких вимог, пропозицій вони не надають. Кажуть, немає «старшого». Вони підтримують всеукраїнську акцію. Це ті, що здійснюють міжнародні перевезення. Можливо, пізніше нададуть свої пропозиції, бачення. Будемо працювати.

Деталі і коментарі читайте згодом.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (37)
  • от

    ціна соляри впала на 8-10грн а от проїзд як був 7грн так і є може на 1 грн скинути для початку?
  • Олег Кушнір

    ООО. Нормально
  • MrGangstarM

    Два місяці люди сидять без роботи. Щодня втрачають по кілька тисяч грн

    То бляха правду написали, ложили в кишеню по пару тисяч в день, а зараз лавочку прикрили гнидам, людям через них ціни піднімають, бо десь курва гроші діваються і перевізник чуть  в мінус не виходить
  • Мирослав Хоткевич

    ціни на пальне сутєво пішли вниз

    ціни на проїзд також підуть вниз

    запитання до вас "шановні" перевізники?

    шж reply Мирослав Хоткевич

    вниз ціни ніхто недасть в нас вміють тільки піднімати вверх
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up