П'яна різанина у Тернополі. Тесть вдарив ножем зятя

П'яна різанина у Тернополі. Тесть вдарив ножем зятя
Під час п'янки у Тернополі тесть і зять посварились. Старший чоловік під час сварки вхопив зі стола кухонний ніж та вдарив ним зятя в живіт.

З проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини до реанімаційного відділення одного з медичних закладів Тернополя доставили 42-річного чоловіка. Міліціонери, що виїхали на повідомлення лікарів з’ясували – тілесні ушкодження потерпілому наніс тесть.

- Потерпілого доставили до лікувального закладу у важкому стані,  - розповів заступник начальника Тернопільського міського відділу внутрішніх справ Анатолій Стельмащук.
Медики пояснили, що чоловік не лише зазнав травм внутрішніх органів, втратив багато крові, а й перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Нетверезим застали міліціонери й підозрюваного.

З’ясувалося, чоловіки напередодні випивали. Що стало причиною конфлікту – невідомо, проте під час сварки тесть вхопив зі стола кухонний ніж та вдарив ним  зятя в живіт.

Відео дня

Серйозність травми ні зловмисник, ні жертва не оцінили, тому ніхто з них не став викликати медичну допомогу. Додому повернулася жінка потерпілого. Вона й забила тривогу.

На даний час за життя 42-річного чоловіка борються медики., а 60-річним підозрюваним зацікавилися правоохоронці. Анатолій Стельмащук каже, що тілесні ушкодження, отримані потерпілим, уже кваліфіковано як тяжкі, тому кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up