Шахраї видурили у жінки 3600 грн

Шахраї видурили у жінки 3600 грн
На одному із сайтів 34-річна жителька Кременецького району розмістила оголошення про продаж дитячого возика. Аферисти виманили у жінки 3600 гривень.

Згодом до неї зателефонував невідомий, якого начебто зацікавив товар. Після перемовин зійшлися на ціні. Незнайомець попросив продавця продиктувати йому реквізити банківської картки для перерахунку туди грошей. Жінка погодилася та стала чекати. Однак готівка не надійшла. Коли потерпіла пішла до банкомату, виявила, що її електронний гаманець хтось «почистив» - з рахунку зникло 3600 гривень.
 
Міліціонери розшукують шахраїв та звертаються до краян дотримуватися правил безпеки, торгуючи в інтернет мережі.
 
Для купівлі-продажу через мережу Інтернет використовуйте окрему платіжну картку (так звана «віртуальна картка»). Встановіть на ній ліміт зняття коштів та не зберігайте на рахунку великі суми.
 
Не повідомляйте стороннім інформацію про платіжну картку або картковий рахунок, наприклад ПІН, паролі доступу до рахунків, термін дії платіжної картки, кредитні ліміти, персональні дані тощо.
 
Підключіть до свого телефону систему смс-оповіщення. Це допоможе вам контролювати кошти на рахунку.
 
У разі виявлення несанкціонованої операції відразу ж зателефонуйте до контакт-центру банку й попросіть заблокувати вашу картку та негайно повідомте про це правоохоронців, повідомили у СЗГ УМВС України в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up