У “піккардійців” більше шансів, ніж у “ВВ”

Відомий львівський гурт і в Тернополі відзначатиме свої “15 аккапельних років”
Відомий львівський гурт “Піккардійська терція”, який приїжджає до Тернополя 7 грудня, наразі має більше шансів зустрітися з публікою, ніж славнозвісна група “ВВ”. Виступ останньої, відмінили через те, що продали надто мало квитків. І хоча обидва гурти планували відвідати Тернопіль за нагоди всеукраїнських святкувань своїх річниць - “ВВ” 20-ї, а “Піккардійська терція” - 15-ї, тернополяни охочіше купують білети на “піккардійців”. Наразі уже розкупили більшість квитків на місця у центральному секторі, - розповідає організатор концерту Олександр Пеньківський. - А загалом ми продали близько 12% квитків. І це - за два тижні до концерту. В Івано-Франківську, де концерт вже відбувся, квитків за тиждень до виступу уже не було, стверджує він. У Тернополі ж наразі великі підприємства бронюють місця для своїх підлеглих. Наразі організатори обіцяють, якщо продадуть навіть 60% квитків, то концерт все одно відбудеться - у подарунок тернополянам. Щодо подарунків ювілярам, то на своє 15-річчя “піккардійці” отримали єдиний матеріальний “презент” - від мера Львова. Він подарував їм акустичну гітару. Прихильники ж дарували свої емоції, подяки і радісні погляди, каже Олександр Пеньківський. А от друзі – організували їм ексклюзивну поїздку на старенькому львівському трамваї. Проте хлопці нею так і не скористалися. Поскаржилися, що не мають часу. Квитки на виступ гурту “Піккардійська терція”, який відбудеться в “Березолі” 7 грудня о 19.00, коштують від 25 до 80 грн. Придбати їх можна у касах ПК “Березіль”, ЦУМі і торговому центрі “Орнава”.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Поважаю обидва гурти. Але мені дуже дивно, що на ВВ не зібралася публіка, тим більше, що ті, хто купляв білети ще за тиждень до концерту, стверджують, що вільних місць було мало. Сподіваюся, що невисока ціна на терцію таки дозволить зібрати аншлаг і ніяка третя сила не завадить поціновувачам справжньої музики отримати задоволення.

    Anonymous reply Anonymous

    Доречі, а по чім у на квитки?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up