У Тернополі виступить легендарний гурт "Брати блюзу"

У Тернополі виступить легендарний гурт "Брати блюзу"
Витончену звукову палітру. чуттєву музику. динамічне й гармонійне розмаїття подарують своїм тернопільським шанувальникам "Брати блюзу".

Легендарний гурт “Брати блюзу” завітає у Тернопіль із новою концертною програмою.
Музиканти виступлять в обласній філармонії 13 квітня о 18.00.
Органічно об’єднуючи арт-джаз-рок, етно-фолк, ритм-енд-блюз, а також карпатський fussion,  “Брати блюзу” ось уже впродовж 18 років формують елітарну слухацьку аудиторію. Двічі екс-президент США Біл Клінтон запрошував їх виступати на концерті з нагоди свого приїзду до Києва. Саме з ними виступав на одній сцені Снові Уайт з легендарного Pink Floyd і Мік Тейлор з Rolling Stones. У 1993 році вони отримали єдину за всю історію існування фестивалю “Червона рута” найвищу премію — Гран-прі. У 1998 році “Брати блюзу” на фестивалі Pepsi-Sziget конкурували на головній сцені з Rammstеіn. Їхніми композиціями доповнили свій репертуар Ані Лорак і Руслана.
Своїх тернопільських шанувальників легендарний гурт обіцяє приємно вразити хорошою музикою.
— Звичайно ж, ми хвилюємось перед концертом, — каже продюсер і композитор колективу Мирослав Левицький. — Дуже розраховуємо на підтримку публіки, оскільки представимо свою нову програму, що складатиметься із нових композицій та уже відомих наших хітів.
Також пан Левицький повідомив, що після виступу у Тернополі “Брати блюзу” планують розпочати запис нового альбому.
Нагадаємо, що востаннє цей колектив приїжджав у наше місто ще у 1995 році.
— На жаль, ми досить довго не мали нагоди зустрітись із своїми тернопільськими прихильниками, — стверджує Мирослав Левицький. — Справа в тому, що учасники гурту Олег Левицький та Андрій Вінцерський грали в США, а я — в Австрії та в Канаді. Лише цього року ми знову зібралися разом, щоб виступити в кількох українських містах.
Квитки на концерт у Тернополі можна придбати в касі обласної філармонії. Вони коштують 30-70 гривень. Також перед та після виступу музикантів усі охочі зможуть купити альбоми гурту “Брати блюзу”  — “Session in Banff”  та “One Autumn concert”. Вартість кожного — 120 гривень.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Народ скажіть- каси філармонії працююють у вихідні?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up