Як юридичний факультет ТНЕУ святкував своє 20-річчя

Як юридичний факультет ТНЕУ святкував своє 20-річчя

Еспертний диспут, науковий і методологічний семінари, міжнародна наукова студентська конференція, міжнародний турнір з футболу на кубок ректора – так відзначили 20-річчя юридичного факультету ТНЕУ. Святкова атмосфера тривала з другого по сьоме жовтня. Кульмінацією стали урочистості у Тернопільському драмтеатрі. Шостого жовтня викладачі та студенти на сцені театру зіграли виставу «Кайдашева сім’я». Наступного дня відбулась урочиста церемонія нагородження «NATUS VINCERE»  і Віденський бал.

У рамках святкування 20-ліття з часу створення ЮФ впродовж тижня студенти та викладачі провели експертний диспут «Практика застосування норм Конвенції 1950р. у національному судочинстві», науковий семінар «Доступність та ефективність судового захисту за зміненим процесуальним законодавством України», міжнародна наукова студентська конференція «Новації та виклики юридичної освіти», методологічний семінар «Теорія як об’єкт філософського методологування» та міжнародний турнір з футболу на кубок ректора ТНЕУ.

  • Сьогодні ми віддаємо шану тим, хто з перших кроків становлення і до сьогодні були і є зі своїм факультетом, – зазначив на урочистій церемонії нагородження ректор Тернопільського національного економічного університету, доктор економічних наук, професор Андрій Крисоватий. –  Історичні витоки утворення юридичного факультету тісно пов’язані з проголошенням у 1991 році Незалежності України.  Ми гордимося випускниками ЮФ, адже тут вони вивчали юридичну науку, закони, основи права, вчились бачити перспективи розвитку, впевнено йти вперед, досягати успіху.

Привітати ЮФ ТНЕУ завітав і зірковий гість – український співак, учасник шоу «Голос країни», автор і виконавець власних пісень  Арсен Мірзоян.

Відео дня

У рамках святкування викладачі, студенти та гості факультету мали унікальну нагоду торкнутися найкращих традицій Віденського балу.

Витончену художню програму творив симфонічний оркестр Тернопільської обласної філармонії під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Мирослава Кріля, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, піаніст Віталій Бобровський та неповторний, харизматичний ведучий, актор Тернопільського обласного академічного українського драматичного театру ім. Т. Шевченка, заслужений артист України Олександр Папуша. 

Під вишукані мелодії полонезу, віденського вальсу обрали Короля та Королеву балу серед дебютантів. Ними стали студенти Наталія Кубей та Тарас Онисько.

Під час балу провели благодійний аукціон «Тут здійснюються мрії». Усі зібрані кошти спрямували на допомогу маленькій тернополянці – доньці випускників ЮФ ТНЕУ, семирічній Алісі Колісник. Дівчинка перебуває на лікуванні у відділенні інтенсивної хіміотерапії Центру дитячої онкогематології ТКМ «ОХМАТДИТ» з діагнозом «гостра промієлоцитарна лейкемія».

  • Ми – працівники, студенти та друзі юридичного факультету, ніколи не стояли осторонь людського горя, тим паче дитячих потреб, – зазначив декан юридичного факультету Сергій Банах. – Щиро бажаємо Алісі повернутися до повноцінного здорового життя, хочемо, щоб вона знову бігала, раділа, малювала та сміялася.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up