Партнер рубрики Події

Донеччанку вразили привітність та оптимізм тернополян

Донеччанку вразили привітність та оптимізм тернополян
"Эти люди приветливые и вежливые, толлерантные и оптимистичные! И если мы хоть на миллиметр приблизимся к их уровню культуры, поверьте, наша страна станет только лучше!", - так відгукується про тернополян жителька Маріуполя.

Привітність тернополян, їх приємні голоси та інтонація вразили гостю з Донеччини Світлану Позднякову. 24-річна жителька Маріуполя разом зі своїм чоловіком нещодавно подорожувала містами України. Свої приємні враження від нашого міста вона описала на своїй сторінці в соцмережі VKontakte 12 квітня. Допис вже отримав 360 лайків та 64 поширення.

- Чесно кажучи, я ні на секунду не могла собі уявити, що моє повідомлення набере стільки лайків та репостів, - зізнається дівчина, з якою ми зв'язалися у соцмережах.

Цитати з відгуку Світлани про Тернопіль подаємо мовою оригіналу.

Відео дня
> " Западная Украина и центр Бандерштата. Какие же они на самом деле эти бандеровцы. Для всех тех, кто возмжно переживал за наши жизни, хочу с радостью заявить: нас никто не бил, не оскорблял, не делал из нас консервы, и вообще абсолютно все люди были к нам очень дружелюбны!"

Дорога подружжя з Донеччини до Тернополя пролягала через Херсон та Одесу, далі Умань, Вінниця, Хмельницький. По дорозі їх вразила велика кількість синьо-жовтих прапорів – на машинах, будинках, балконах. А Тернопіль здивував гостей з Донеччини привітними обличчями та смачною кухнею.

{photo_gallery id=4355|}

"Итак, центр Бандерштата :) Файне місто Тернопіль! В Тернополь мы приехали вечером и собственно особого времени посмотреть город не было. Знакомство с Тернополем началось со знакомства с одним нашим коллегой, которого раньше мы слышали только по телефону либо переписывались в скайпе. Сразу хочу сказать, что лица, голоса и даже мимика жителей западных областей немного отличается от населения восточной Украины, и отличается в более привлекательную сторону, на мой взгляд. Особенно голос. Не знаю почему, но у мужчин там голос вцелом ниже и с какой-то хрипотцой. Красивый. Красиво слушать их речь и интонацию особенно. Она у них что ли более позитивная. Да и вообще по поводу языкового вопроса хотела бы раз и навсегда закрыть эту тему: в нашей стране НЕТ языкового вопроса и тем более проблемы! И не нужно этот вопрос раскручивать и пытаться заострять! Там повсюду - по радио, по телевизору звучит русская речь! И что вы, дорогие восточные украинцы, хотите сказать, что не понимаете украинский язык??? Это глупость, и этот вопрос больше подниматься не будет. Лучше будем говорить о людях и об отношении. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Опитування. Чи підете воювати за Східну Україну? Відповідь: не піду, нехай самі себе захищають. А донеччанку вразила гостинність тернополян. Приїхала і поїхала - вразило. Поживи тут з рік-два, тоді побачиш все і гостиннісь, коли будеш російською говорити і все інше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up