Партнер рубрики Події

«Гаражний розпродаж»: будуть речі з зони АТО

«Гаражний розпродаж»: будуть речі з зони АТО
«Гаражний розпродаж» речей, які віддали самі тернополяни, відбудеться 24 травня на Майдані Волі. Початок з 10.00. Мета розпродажу, нагадаємо, зібрати кошти на закупівлю автомобілів в зону проведення АТО.

Мешканці нашого міста принесли чимало цікавинок так само багато оригінальних речей віддали на «гаражний» художники, рукодільці, народні майстри.

  • Приміром тернополяни зможуть купити авторські традиційні ляльки-мотанки, картини, вишиванки. Окремої уваги заслуговує макет Кельнського собору, гітара виготовлена з тисяч сірників, авторські сукні Оксани Бачинської, - розповідає голова міської «Самопомочі» Андрій Грицишин. – З незвичних цікавинок – річні проїзні на маршрутки міста та абонементи в танцювальну школу. А ще, що особисто я вважаю найціннішим, речі які передали з АТО наші вояки.

Приміром на розпродажі будуть прапори з підписами і побажаннями воїнів з передової, розфарбовані художниками гільзи з кулеметів, артснарядів. Навіть використані РПГ.

Відео дня

Ну і не варто забувати, що основна маса речей – те, що принесли прості тернополяни. Тобто люди пожертвували те, чим не користуються, але що може стати в нагоді іншим: радіо, самовар, телефони, телевізор та багато іншого корисного добра.

Якщо і ви мали намір принести щось на продаж, а це може бути будь-що, що має шанс бути проданим, то поспішіть. Речі можна нести до 22 травня в офіс «Самопомочі» на Руській, 52 (2 поверх). Довідки за номером 52-27-27.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up