Партнер рубрики Події

Лічильник газу “на халяву”

Лічильник газу “на халяву”
Тернополяни можуть отримати безкоштовний лічильник газу з безкоштовним встановленням. Кількість пристроїв обмежена, але на наступний рік буде ще.

Через значне зростання тарифів для населення, зокрема й за природній газ, “Тернопільміськгаз” вирішив за рахунок коштів підприємства допомогти частині тернополян економити. Оплата по лічильнику, як відомо, значно нижча від оплати за приписаних людей.

- У відповідності до затвердженої інвестиційної програми, Національною комісією що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, заплановано встановити населенню за рахунок коштів підприємства у 2014р. лічильників газу в кількості 1838шт., - повідомив у відповідь на наш запит голова правління підприємства Володимир Бобрівець. - Вартість лічильника та монтажних робіт безкоштовна, інші роботи, які не входять до монтажу лічильника, оплачуються згідно акту виконаних робіт.

Безкоштовне встановлення, як повідомили газовики, передбачено для споживачів, які користуються газовими колонками та газовими плитами, або тільки газовими плитами. В 2015 році також передбачено встановлення безкоштовних лічильників газу для вищевказаної категорї споживачів. Скільки їх буде, наразі не кажуть.

Відео дня

ДОВІДКА

Для установки лічильників абонентам необхідно звернутись з заявою в ПАТ “Тернопільміськгаз”, який знаходиться за адресою вул. Шептицького, 20 в кабінет №102. Довідкову інформацію можна отримати на монтажній дільниці за номером 52-40-20.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • олег

    за будь які додаткові переміщення навіть на пів метра друть гроші
  • Arava

    а можуть безкоштовно перенести лічильник з хати на вулицю(пр сектор) стосовно безкоштовно це шутка ))) скільки десь буде коштувати

    Вадимко reply Arava

    Довідкову інформацію можна отримати на монтажній дільниці за номером 52-40-20.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up