Партнер рубрики Події

Ліза Шапошнік: хостелу не буде. Буде реабілітаційний центр – на Теребовлянщині


Ліза Шапошнік: хостелу не буде. Буде реабілітаційний центр – на Теребовлянщині
Ліза Шапошнік надала документи, що купували та куди витрачали зібрані тернополянами гроші на хостел, який так і не відкрили. Та поділилася планами – найближчим часом облаштувати в селі в Теребовлянському районі реабілітаційний центр для учасників АТО

Хостелу для ветеранів АТО, який у лютому обіцяли відкрити у с. Байківці, що в передмісті Тернополя, не буде. Про це заявила волонтер, голова благодійного фонду «Обличчя країни» Ліза Шапошнік.

Нагадаємо, журналісти поцікавились долею обіцяного хостелу. Про це детальніше читайте тут.

Що тоді говорив заступник п. Шапошнік Володимир Карлатян і що про це думають в столичному Товаристві ветеранів АТО, які уповноважили п. Шапошнік організувати роботу хостелу, читайте тут.

Відео дня

Дивіться документи та платіжки, які надала Ліза Шапошнік щодо витрат на хостел. 

Previous Next

Проте Ліза Шапошнік розповіла про нові плани – відкрити та облаштувати реабілітаційний центр для бійців в с. Папірня, що в Теребовлянському районі.

Надав гектар приватної землі для цього Ігор Савіцький, якого вже призначили керівником сектору по роботі з бійцями АТО, їхніми сім’ями, сім’ями загиблих.

  • Зараз призначена людина, яка буде займатись сектором АТО і допомогою сім’ям – це Ігор Савіцький, - представила Ліза Шапошнік члена своєї команди в «Обличчі країни».

На запитання журналістів, коли ж запрацює новий центр, чоловік запевнив – до кінця року. Щодо коштів, переконує, що їх готові надавати іноземні благодійники.  

  • Вже є проект, де буде відбудовано реабілітаційний центр для бійців, учасників АТО, - запевнив Ігор Савіцький. 

Деталі - у відео

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Александр Пономарёв

    Не вириться шо в ний дцп
  • Васильківський

    Савіцький учасник бойових дій в АТО був важко поранений кілька разів... То хто тут гонить нехай піде попробує сам, як солодко на війні. Ігор молодчина!!!
  • Ната

    Кому війна, а кому мати рідна. Ну хто така ця Ліза? Ким вона була до цих всіх подій? Чого досягла? Чи можна їй довіряти людські гроші? Справді, керувати фондом, реабілітаційним центром - це ж не канапки ліпити.
  • Анонім

    Добрими справами треба займатись тихо, а не, на публіку грати. І чи не та це Ліза, що народне віче збирала і ніхто не прийшов? Ліза, може це знак? Може досить вже тої діяльності?

    Александр Пономарёв reply Анонім

    вперше ти правий
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up