Партнер рубрики Події

Аераційний фонтан заливає Набережну. Що робити перехожим?

Аераційний фонтан заливає Набережну. Що робити перехожим?

На те, що аераційний фонтан заливає Набережну Ставу, не вперше скаржаться тернополяни. У редакцію “20 хвилин” звернулася тернополянка Євгенія. Дівчина розповіла, що у вітряну погоду аераційний фонтан завда' незручностей пішоходам, які гуляють Набережною. 

- У неділю, 16 вересня, було трохи вітряно, - розповідає тернополянка. - Нова частина аераційного фонтану заливає пішохідну доріжку. Там неможливо пройти, не намокнувши. Якщо у спеку це освіжало, то зараз набагато холодніше і є ризик захворіти. Чи можна якось врегулювати роботу фонтана, щоб люди могли спокійно прогулюватися Набережною?

Тернополянка також додає, що труба з форсунками фонтану розташована дещо необдумано - впритул до огорожі. Тому під час вітру струмені падають одразу на пішохідну доріжку. 

Відео дня

Фонтани облаштовані на замовлення управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології тернопільської міськради (ЖКГ).

- Під час роботи фонтанів враховують погодні умови, зокрема вітер, а також інформацію від Тернопільського обласного центру гідрометеорології, - зазначають  в управлінні ЖКГ. - Часто буває так, що пориви вітру з боку Ставу сильніші, ніж передбачають метеорологи в місті. Тому доводиться коригувати роботу аераційного фонтану виходячи з того, якою є ситуація в режимі реального часу. Однак якщо з певних причин у вітряну погоду фонтан приносить незручності, то тернополяни можуть просто зателефонувати в управління ЖКГ та повідомити про це. Тоді роботу аераційного фонтану зупинять. 

Зазначимо, що традиційно фонтани в Тернополі працюють до свята Покрови, яке відзначають 14 жовтня.

Довідка

52-58-48 -  номер телефону управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Тернополянин

    Може просто обійти іншим шляхом? Чи до цього складніше додуматись, чим писати?

    Може дійсно звернути увагу на школи, транспорт, дринажну систему міста???
  • Андрій Боднарчук

    Ну треба ж таке... вітер подув, водичка хлюпає, є небезпека захворіти. Влада вбиває патріотів. Причому почала з головного мозку, судячи по коментарях, вже у багатьох він відсутній. Зрада панове, зрада!

    Anonymous reply Андрій Боднарчук

    О, ще один мудак об*явився. Де ж вас таких вирощують?
  • Ната Лия

    фонтан не продуманий,як i  бiльшiсть проектiв!це все понти за грошi громади!

    Савчик reply Ната Лия

    а на освіту уже не залишилось

    Савчик reply Савчик

    головне фонтан, підвищений перехід і памятник мастеру Йоді зробити, ну і кілька фестивалів, а проблеми з громадським транспортом, освітою, із розвязками в місті можуть зачекати "нового" мера
  • Саша

    От мудаки. Там потрібно поставити маленьку-портативну метеостанцію, щоб вона АВТОМАТИЧНО регулювара роботу фонтану. Не можна надіятись на прогрноз погоди, вітер може мінятись кільлка разів на день!! Мудаки на чолі з Надалом, включайте мозги і щось робіть якісне, а не совкове

    терен reply Саша

    Як ви точно підмітили - мудаки на чолі з Надалом! Все, за що б вони не взялись робиться лише через задницю. Вона, очевидно, в них замість голови.

    Але ще більші мудаки жителі міста, які таких мудаків поставили в місті господарити

    Бульба reply терен

    Ви "ТРОЛЬ"? Наскільки мені відомо таким як Ви платять гроші за "гімно яке Ви тут озвучуєте".

    Anonymous reply Бульба

    Та ні, гімно в нас ті, що фонтанчиками захоплюється, бруківочкою, місто всякими забудовами загаджує, вулиці перекриває, стелить а потім асфальт зриває..., а тим часом в місті десятки вулиць, по яких взагалі ні пройти ні проїхати не можна, місто задихається від постійних пробок, від дурості і смороду того самого гімна, що містом "керує", від тих мудаків. І ти, очевидне, одне з них, або дійсно троль на службі в мудаків.

    Бульба reply Anonymous

    Людина яка переходить на фамілярності не є розумово обізнана і розвинута, це особисто Вам! І так я захоплююсь всіма перерахованими Вами речами тому що вперше за часи незалежності, а це безмалого 30 років, в Тернополі відбуваються реноваційні зміни. А пробки, розбудова і т.і. це є нормою живого міста!!

    Кому не подобається завжди може переїхати в село, там тихо і без бруківки.

    Anonymous reply Бульба

    А ще, крім пробок, такі як ти мудаки захоплюються новобудовами де попало, знищеними парками і скверами, розваленим вщент комунальним господарством міста, іржавими комунікаціями в будинках, дирявими дахами, автостоянками попід вікна, хлорованою водою з кранів по ціні джерельної. А малашівське сміттєзвалище у вас мудаків просто оргазм викликає, як і вулиці в ямах, смердючі потоки з сміттєвозів, щурі і всякі клопи в житлових будинках,  і всякі інші подібні красоти. А ще особливе захоплення у вас тварюк викликають мільйони з бюджету міста, що плавно перетікають у ваші бездонні кишені. От від чого ти, тварюко, маєш особливе захоплення. Ну і бруківка, то для тебе святе.

    Бульба reply Anonymous

    У Вас серйозні проблеми з психікою. Мені Вас шкода, зверніться по допомогу, не травмуйте своїх дітей своєю поведінкою.

    Anonymous reply Бульба

    Ти, мудаку, за мою психіку не переживай. Ти про себе подумай, ідіоте, якщо той весь бедлам, який сьогодні в місті, в тебе захоплення викликає. Хоча, тут може вже й пізно і лікарі безсилі.

    Бульба reply Anonymous

    Весела Ви істота Anonymous ))

    тойво reply Бульба

    він мабуть сам мером хоче стати.тоді буде ще більший бедлам.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up