Партнер рубрики Події

На конкурс "Білі і пухнасті": Мілко

На конкурс "Білі і пухнасті": Мілко
Ірина Грушицька:

- Свого улюбленця - білого ангорського кота - я знайшла у віці 3 місяці в прибудинковому приямку (підвальне вікно, яке виходить на вулицю через приямок), коли пішла в підвал і почула його жалібне м'явкання. Його зумисне кинули в приямок, щоби він не міг звідти вибратись. Мабуть, діти погралися – набрид, та й викинули.
Я люблю тварин і в мене є своя кицька. Я вже не одне створіння підбираю на вулиці, мию, підліковую і шукаю їм хороших господарів. Поки що вдавалося. Підібрала ще й цього котика, але залишила його собі. Через його кульгавість і проблеми з травленням його ніхто не хотів взяти. А оскільки пройшло вже пару місяців і я до нього звикла, так і залишила його собі. І не шкодую.
Котик був жалюгідний, блохастий з пошкодженою передньою лапкою, з розладом травлення. Взялася я його лікувати. Вивела бліх, підлікувала травлення, а з лапкою довелося займатися довше - аж до 2-х місяців. Вона ніби була не на своєму місці і він ставав не на лапку, а на коліно. Але я з ним займалася і лапка сама по собі стала на місце, і сліду не залишилось від його кульгавості.
Характер у нього лагідний, спокійний, дружелюбний, чистоплотний – і він став нашим маленьким "синочком". Назвали ми його Мілко - тому що білий. Але чоловік на свій розсуд називає його Мілько.
Стара кицька довго ревнувала Мілко до нас. Трошки були проблеми, але врешті-решт прийняла його. Тепер вони - нерозлийвода. Вона сприймає його як своє котятко, хоча він вже дорослий, 3 роки їдять разом, сплять разом, обнімаються, лижуться - то вона його вилизує, то він її вмиває. Але наслідки його важкого дитинства все-таки залишилися – він боїться чужих людей, боїться виходити навіть у коридор, і як бачить поліетиленовий кульок, який ми закладаємо у відро для сміття - це для нього шок.
Він хатній, на вулицю не ходить. Проаналізувавши його поведінку, ми дійшли до висновку, що йому у попередніх господарів було непереливки. Зате він аристократ – полюбляє зелені оливки і залюбки п'є маринад із них, їсть креветки і хоче їсти тільки м'яса, свіжих нирок, любить бавитися свіжою маленькою рибкою.
Стара кицька навчила його ловити синичок на балконі, але він їх тільки ловить і бавиться ними, їсти не їсть, залишає для кицьки. А який він підлабузник - то це треба бачити! І ми його балуємо – все краще для нього – все-таки "маленький синочок". А важить наш синочок так на 6 кг а може й більше!.
Взагалі кіт дуже цікавий - всього не опишеш. І живе він у нас як в Бога за пазухою, і ми його безмежно любимо! Дай Бог тим людям, хто його викинув, а я підібрала, бо маю з того велику втіху!




 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Дай Бог вам здоровя.А на дурні коменти уваги не звертайте.Це-обділені люди.В нього розуму менше ,чим в вашого Мілко.
  • Anonymous

    а цю навіщо разом з котом показувати

    Anonymous reply Anonymous

    Так мудро! Ти свою покажи!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up