Партнер рубрики Події

Обстежили дороги: понад 12 тисяч недоліків

Обстежили дороги: понад 12 тисяч недоліків
Завершилися комісійне обстеження вулично-дорожньої мережі області. Ямковість, просадки, вибоїни, колійність та інші дефекти, відсутні та потребують заміни 1568 дорожніх знаків, на 508,5 км відсутня або потребує поновлення дорожня розмітка. На 25 перехрестях необхідно відновити та відремонтувати світлофорні об’єкти, на 136 ділянках відсутнє або недостатнє зовнішнє освітлення

Комісійне обстеження доріг, вулиць та залізничних переїздів проводили з 3 березня до 19 квітня на вулично-дорожній мережі Тернопільської області.

В ході обстеження на дорогах державного значення виявлено 12148 недоліків, у тому числі: на 476 ділянках зафіксовано вибоїни та ямковість, на 788 – просадки та нерівності покриття, 522 ділянки з напливами і 574 колійністю проїзної частини. Відсутньо 3625 дорожніх знаки та більше 7372 метрів транспортних огороджень, на 87 ділянках недоліки в їх утриманні, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Після зимового періоду експлуатації на дорожньому покритті проїзної частини вулиць і доріг міст і селищ міського типу області виникли різного роду деформації та недоліки, які створюють незручності для учасників дорожнього руху та загрожують їх безпеці.

Відео дня

На 100,2 тис. кв. м покриття проїжджої частини - ямковість, просадки, вибоїни, колійність та інші дефекти; відсутні та потребують заміни 1568 дорожніх знаків, на 508,5 км відсутня або потребує поновлення дорожня розмітка; на 25 перехрестях необхідно відновити та відремонтувати світлофорні об’єкти; на 136 ділянках відсутнє або недостатнє зовнішнє освітлення. В 262 місцях відхилення висотної позначки відносно рівня проїзної частини та руйнування люків оглядових колодязів і дощоприймачів, 49,2% з яких припадає на обласний центр.

За результатами проведеного весняного комісійного обстеження Державтоінспекція направила відповідні інформації в Тернопільську обласну державну адміністрацію, Тернопільську обласну раду, Службу автомобільних доріг Тернопільської області, ДП «Тернопільський облавтодор», ДТГО «Львівська залізниця», Тернопільську міську раду та прокуратуру Тернопільської області.

Посадовим особам дорожніх організацій, комунальних підприємств, Укрзалізниці та іншим власникам видано приписи та вимоги ДАІ, де вказано терміни щодо їх усунення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up