Партнер рубрики Події

Проїзд у тернопільських тролейбусах подорожчає до однієї гривні

Проїзд у тернопільських тролейбусах подорожчає до однієї гривні
Проїзд у тролейбусах у Тернополі подорожчає. Якщо нині квиток коштує 85 копійок, то невдовзі ми будемо платити - 1 гривню.

Питання про підняття ціни на проїзд винесли на громадське обговорення. Пропозиції у письмовій формі можна присилати на ім"я мера, начальника управління транспорту чи директора тролейбусного депо, пояснює начальник управління транспорту і зв"язку міської ради Ігор Мединський (48 р.).
- Візьмемо до уваги всі письмові та усні заяви та пропозиції, які надійдуть від тернополян, - каже пан Мединський. - Однак остаточне рішення прийме виконком після відкритих громадських слухань, які відбудуться після травневих свят.
Дату та місце проведення колективних слухань з питань підняття проїзду у тролейбусах повідомлять додатково, обіцяє він.
Ігор Мединський переконаний, що тернополяни підтримають ініціативу міської ради, оскільки тролейбусне депо у Тернополі перебуває у кризовому стані.
- Щоб не втратити найекологічніший та найдешевший транспорт міста, потрібно підтримати цю пропозицію, - запевняє він.
Зі слів начальника управління, собівартість перевезення одного пасажира становить 1грн. 16 коп. Коштів для доплати у міському бюджеті немає, каже пан Мединський. Підняття ціни на проїзд потрібне не для покращення технічної бази депо, а для того, щоб не збанкрутувало підприємство.
Нагадаємо, що проект рішення про збільшення проїзду у тролейбусах прийняв виконком міської ради 23 квітня. Одногривневий проїзд в тролейбусах мають жителі Львова, Запоріжжя, Донецька, Дніпропетровська. Таку ж ціну, ймовірно, з травня платитимуть у Вінниці та Хмельницькому.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    коли тролейбуса треба чекати по пів години, то раціональність його як транспорту і можливість розраховувати свій час, користуючись ним - падає до нуля. Так чи інакше зараз тролейбусами їздять переважно пенсіонери та студенти, які однаково мають пільги. То підняття до гривні - мало що змінить. Все одно маршрутки свою ціну не опустять вже в жодному разі, не зважаючи на собівартість перевезення і відсутність сервісу. Система "ніпель" з цінами у нас працює відлагоджено. Не хочеться, щоб "рогаті" "вимерли" і були порізані на брухт, як найперший тролейбус в Тернополі (музеї в нас не створюють, лише можуть закрити)...
  • Anonymous

    Не маю нічого проти плати за проїзд 1 грн. в новому тролейбусі, але в тролейбусі, який вже ледве їде, скрізь дири, і страшно навіть сідати, їхати ха 1 грн. не збираюсь.
  • Anonymous

    Я не розумію за що там піднімати оплату! Може за сервіс кондукторів, які постійно стають тобі на почищене взуття або за те, що вони постійно викрикають і здачі не віддають? Купіть нормальні тролейбуси (щоб коли падає дощ в мее голова в них не була мокра) і тоді вже й піднімайте ціни!
  • Anonymous

    Шановні тернополяни, читачі та редакція 20 хвилин! Давайте запропонуємо меру (напишемо листа), щоб примусово поставили у всіх, без виключення, маршрутних таксі кондиціонери!!! Я думаю літом кожен стикається з проблемою жари і невиносимості в маршрутках! Напириклад в Європі (Італія, Іспанія) всі громадські транспорти обладнані кондиціонерами... А перевізники заробляють великі гроші на вартості проїзду 1,50грн. незважаючи що собівартість набагато менша...

    Anonymous reply Anonymous

    ага і шкіряні крісла з масажером.

    Anonymous reply Anonymous

    ідея клас! но фантастика!

    Anonymous reply Anonymous

    Давайте запропонуємо меру не красти, і заступникам його не красти, і жити лише на зарплату. Наївні... Гнати брудною мітлою все це бидло потрібно, бо скоро педалі вставлять для пасажирів у тих ржавих тролейбусах, щоб самі крутили і їхали. Що вибрали собі , то і маємо. Африка відпочиває, там вже цивілізація, а в нас жо-а.

    Anonymous reply Anonymous

    ви думаєте що можна змінити знизу, тіпа як ленін вчив "низы не могут верхи не хотят" тут абсолютно інша ситуація- в нас менталітет ВПЛИВУ ЗВЕРХУ. все зміниться якщо на самому верху до влади прийде людина з європейським мисленням і тоді з всім авторитетом своєї влади наведе порядок від верху до низу, просто заставить всіх: бидло-не-бидло всі будуть виконувати те що їм наказують, ТОДІ І ПРИЙДЕ В УКРАЇНУ ПОРЯДОК.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:20 Чортків навколішки зустрів загиблого героя Івана Ружила photo_camera 17:30 Мужньо боронив Україну від окупантів: зупинилось серце захисника Сергія Страхоцького photo_camera 16:40 Як у Збаражі гаївки дзвеніли (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 16:05 У Чортківській громаді за народження дитини виплачують додаткових 10 тисяч гривень Від читача 13:31 Масштабний благодійний захід в Тернополі “GO nail forum” 15:45 Житловий сертифікат на зруйноване майно (новини компаній) 15:21 На Тернопільщині 9 травня будуть обмеження зі світлом для підприємців 14:45 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera 14:25 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 14:09 На Теребовлянщині реставрують ще один міст: грошей на капітальний ремонт немає 13:25 На Чортківщині Mitsubishi наїхав на підлітків, які катались на мотоциклі photo_camera 12:45 У Тернополі збільшилась плата за паркування та графік роботи майданчиків 12:05 Рада в кілька разів підняла штрафи за відмову від повістки та неявку до ТЦК 11:25 У ТЦК застерігають щодо поширення інформації про місця їх перебування в соцмережах 10:45 У Кременці відкрили меморіал пам'яті 21 героя, які віддали життя за Україну 10:10 Укриття в жахливому стані: у Тернополі за це судитимуть підприємство photo_camera 09:52 Які аксесуари будуть в моді на пляжі в цьому році? (на правах реклами) 09:33 Через ДТП з тролейбусом біля Шостого магазину величезний затор 09:00 Війна забрала життя воїнів Юрія Мазура та Андрія Логовського з Тернопільщини 08:00 Передплатіть газету «RIA плюс» на 2024 рік — Укрпошта проводить пільгову акцію на передплату онлайн
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up